Mam pytanie ponieważ tyle co zrobiłam prawo jazdy i kupiłam auto, jak włączyć silnik żeby się grzał podczas mrozu a ja w tym czasie np. skrobałabym szyby?
Normalnie - wsiadasz do auta zaciągasz hamulec ręczny (chyba, że już jest zaciągnięty) wciskasz sprzęgło - wrzucasz luz i odpalasz silnik - puszczasz sprzęgło i idziesz skrobać szyby. Oczywiście nawiew ustawiasz na przednią szybę.
Retro Motor Show 2022 - najpiękniejsza edycja Najpiękniejsza edycja Retro Motor Show za nami! Trzy wyjątkowe dni pod hasłem zabytkowej motoryzacji przyciągnęły na teren Międzynarodowych Targów Poznańskich 29.733 zwiedzających. Rekordowa ekspozycjaNajlepsi z najlepszychWytoczono ...
BMW i3 Concept Coupe - nieograniczony dostęp do sieci Dzięki funkcjom systemu BMW i ConnectedDrive model BMW i3 Concept Coupe ma nieograniczony dostęp do sieci. Przy w pełni naładowanych akumulatorach układ napędowy BMW eDrive, w który wyposażono BMW i3 Concept Coupe, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.