Jaka mam kupić antene

13 Mar 2010, 14:29

Kupiłem CB radio midland bez anteny teraz chciałbym se ją dokupic ale nie wiem jaka posiadam 150zł na ten zakup proszę rade. antena bedzie słuzyc w miescie i w trasie moze byc długa nie przeszkadza mi to
matizer1
Nowicjusz

18 Mar 2010, 14:01

SIRIO AS 100 bedziesz zadowolony i jeszcze ci reszta zostanie :)
Części Vectra C atrakcyjne ceny
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg

01 Lut 2011, 23:32

ML-145 SIRIO powinna ci wystarczyć!
wojtekg
wojtekg
Nowicjusz

Miejscowość: Trójmiasto

02 Lut 2011, 12:04

Też polecam Sirio ML-145 u mnie śmigała aż miło.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

13 Cze 2011, 11:29

Witam!
Jakiś czas temu ukradli mi antenę SIRIO ML-145. Byłem z niej bardzo zadowolony. Teraz zastanawiam się czy kupić taką samą czy poszukać czegoś innego. Może ktoś z Was orientuje się jak zbierają anteny krótkie - 30-50cm (np. CB Canva 874 President Georgia)? Wiem, że czym dłuższy bat tym lepsze parametry, ale nie szukam anteny na pogawędki na długie odległości tylko do zbierania informacji o najbliższej trasie.
ggmarszal
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radziechowy

11 Kwi 2012, 14:28

też mam podobny problem. chcę kupić Presidenta - Teddy ASC, ale nie wiem, którą antenę wybrać?> Od czego to tak naprawdę zależy? czym się kierować? macie jakieś typy? Chciałbym dobrać coś konkretnie z Presidenta, bo nie chcę eksperymentować z podróbkami....

pomóżcie :!:
rory
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    SEAT 124 Sport Coupe na trasie Silveretta Classic
    Między 5 a 7 lipca około 160 rzadkich historycznych modeli samochodów podążyło drogą historycznego Rajdu Silvretta Classic, przez zapierające dech w piersiach górskie serpentyny. 550 km alpejskich dróg ...