Jaki rejestrator wybrać? Prośba o pomoc

08 Lip 2018, 22:18

Cześć!

Potrzebuje kupić na prezent rejestrator który nagrywa w przyzwoitej jakości mieszcząc się w kwocie 400-500 zł. Najlepiej przód i tył.
Jak na razie znalazłam Orllo lx-40 dual i xblitz park view. Macie z nimi jakieś doświadczenia? Który wypada lepiej i czy warto w nie inwestować? Może są jakieś inne warte polecenia w tej półce cenowej? Totalnie się na tym nie znam więc potrzebuję porady.
Ness
Obserwowany

09 Lip 2018, 08:35

o dual pro slyszalem same dobre opinie, szeroki kąt widzenia, jakość full hd, nagrywanie z obydwu kamer i zabezpieczenie na parkingu (tryb co aktywuje się po uderzeniu w auto co by nagrać wandala) szwagier ma ich kamerki i sobie chwali
adrian1234
Nowicjusz

Auto: Volkswagen golf
Paliwo: Diesel

09 Lip 2018, 09:54

Też sobie chwalę to dual pro więc powinien być ok.
Pamiętaj tylko skoro to prezent żeby jakoś ładnie go zapakować. Polecam inwestycje w torbę prezentową z jakimś motoryzacyjnym motywem :)
olaf88
Obserwowany

12 Lip 2018, 16:11

Ness napisał(a):Jak na razie znalazłam Orllo lx-40 dual i xblitz park view
Myślę że warto jeszcze wziąć pod uwagę Xblitz Dual Core chyba będzie lepsza od park view no chyba że ktoś lubi takie nakładane na lusterka :)
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dacia Duster Blackshadow nowa seria limitowana
    Wszechstronny SUV marki Dacia przybiera nową szatę miejskiego stylu. Dzięki starannie dobranym elementom wystroju zewnętrznego Duster Blackshadow nie pozostanie niezauważony. Wyróżnia go między innymi krata wlotu powietrza ...