Witam zamierzam kupic swój pierwszy samochód wszyscy mi mowia kup cos malego czego nie bede Ci szkoda wiem ze za cene 4 tys nie poszaleje ale chciałbym cos w miare przystepnego z utrzymaniem i z spalaniem:) wiec moje typy to: peugeot 306 (Silnik 1.6) peugeot 106. citroen saxo vts. citroeny i peugeoty stawiam na 1 miejscu ze wzgledu na ocynk i mniejsza podatnosc na rdze. renault cio seat ibiza 2 honda civic v do 96r. generalnie chciałbym samochód ktory bedzie w miare zrywne nie 900. ale zeby to nie była krowa do ktorej bede lał paliwo wiadrami;) mam nadzieje ze moge liczyc na pomoc:)
Wątpię byś dostał Civica w dobrym stanie za te pieniądze. Będą zajeżdżone. Ja Ibize bym sobie odpuścił. Citroen Saxo, AX. Może 106 aczkolwiek nie wiem czy znajdziesz za 4k. Z czystym sumieniem mogę polecić Astre I. Za te pieniądze powinieneś znaleźć również Lanosa. Myślę, że opelek za te pieniądze to jedna z lepszych opcji.
Czy warto rozszerzyć ubezpieczenie samochodu OC o AC? Czy warto rozszerzyć ubezpieczenie samochodu OC o AC, skoro autocasco wiąże się z dodatkowym kosztem? To pytanie zadaje sobie wielu kierowców, przeglądając oferty. Tym bardziej że podczas gdy ubezpieczenie OC (odpowiedzialności ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.