No właśnie dziwne Chodź ja widziałem fabię kombi II generacji 1,4 16V na taksie ale kierowcą był starszy facet, lecz i tak mija się to z celem gdyż taksówka powinna być minimum segmentu D i mieć jakiś komfort bo przynajmniej wie się za co płaci.
Dajcie spokój z tym i20, ewidentnie ktoś reklamuje Hyundaia, bo w tym tygodniu pojawiło się z 10 postów o i20, jeszcze polecają konkretny salon. Auto samo w sobie bardzo dobre, więc nie trzeba tak reklamować.
Biały osad pod korkiem oleju Zauważyłem, że pod korkiem wlewu oleju mam sporo białego osadu i na bagnecie nie widać poziomu oleju wogóle. Czytałem trochę na ten temat ale mi np. płynu chłodniczego nie ubywa, nie robię tylko krótkich odcinków ...
TOP 10 najpiękniejszych i najbardziej stylowych kabrioletów w historii Kiedy chodzi o piękno, funkcjonalność i cena przechodzą na dalszy plan. Dla wielu kabriolety, samochody z dachem targa i bezkompromisowe speedstery są mniej rozsądnym wyborem, niż tradycyjne coupé. Odwdzięczają się ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.