Kia pro ceed do oceny

16 Lis 2017, 21:31

Witam,
Od dłuższego czasu rozglądam się za Kia Pro Ceed i dziś znalazłem interesujący mnie model który posiada wszystko co bym chciał. Czy mógłbym prosić o ocenę ogłoszenia gdyż kompletnie się nie znam na samochodach a wiem że niektórzy po zdjęciach widzą już że był bity czy coś. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Faraaa
Nowicjusz

Prawo jazdy: 04 03 2011
Przebieg/rok: 11tys. km
Auto: Nie mam

16 Lis 2017, 21:39

Nie dość, że czarny lakier to jeszcze mokre auto i zdjęcia beznadziejnej jakości. Nic po nich nie ocenimy.

Przebieg śmieszny i brak zaznaczonej opcji "bezwypadkowy".
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

16 Lis 2017, 21:54

Dzięki wielkie.
Jeżeli tamten jest podejrzany to może coś z tych jest godnego uwagi i obejrzenia? Więcej linków już nie będzie bo dałem do wszystkich w okolicy które mi się podobają i do których mogę ewentualnie pojechać.
Faraaa
Nowicjusz

18 Lis 2017, 19:56

Mógłby je ktoś ocenić za którym warto pojechać?
Faraaa
Nowicjusz

19 Lis 2017, 10:10

W sumie ciężko cokolwiek wytypować, bo wszystko od handlarzy, a opisy wzięte ze zbioru bajek robione na jedno kopyto. Jedź do tego, który najbliżej ze wskazaniem na 1,6 benzyna
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Z linii montażowej zjechał milionowy Tiguan w Wolfsburgu
    W ubiegłym tygodniu z linii montażowej zjechał milionowy Tiguan wyprodukowany w zakładach w Wolfsburgu. Był to biały Tiguan z pakietem R-Line i silnikiem 1.4 TSI o mocy 118 kW (160 KM). Tiguan jest najpopularniejszym SUVem ...
    Latem należy dbać o akumulator tak samo, jak zimą
    Akumulator najczęściej odmawia posłuszeństwa zimą. Okazuje się, że nie z powodu niskich temperatur, lecz głównie z powodu zaniedbań w okresie letnim. Nieprzygotowany do zimy akumulator przestaje działać już przy pierwszych ...