Lejdis Zone

27 Sty 2011, 19:42

Roma napisał(a): ze lejdisowy dział się będzie powiększał.

Całkowicie w to wierzę.Tylko czy przypadkiem nie będziemy my w tym celu potrzebni... :?: :?: :wink:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

28 Sty 2011, 12:54

Zatem jestem znowu!
Roma
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Silesia

03 Lut 2011, 01:54

Witam i pozdrawiam z Anglii.

Mam nadzieje niedlugo dolaczyc do grona pelnoprawnych kierowcow. Obecnie ucze sie jezdzic i planuje zakup swojeg pierwszego samochodu. Jako, ze trzeba bylo wpisac dane samochodu przy rejestracji na forum, wpisalam samochod mojej instruktorki, na ktorym sie ucze jezdzic.
gryzli
Nowicjusz

Miejscowość: Wielka Brytania

22 Lut 2011, 14:54

Widzę, że coraz więcej tu dziewczyn - super
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

28 Lut 2011, 00:28

mnie też często denerwowały baby za kierownicą, przejeżdżam przez rondo a tu wjeżdża taka kilka metrów przede mną, na szczęście zahamowałem i jak zawsze użyłem klaksonu :mrgreen: ogólnie to kierowcy są bardzo nieuprzejmi i często bezmyślni...
M_TT
Początkujący

Miejscowość: ...

01 Mar 2011, 16:56

M_TT napisał(a):mnie też często denerwowały baby za kierownicą, przejeżdżam przez rondo a tu wjeżdża taka kilka metrów przede mną...

A ile razy ja miałam, że facet mi wyjechał przed maskę, bo myślał, że jeszcze zdąży? :mrgreen:
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hyundai i30 nowej generacji w wersji 3-drzwiowej
    Hyundai zaprezentował pierwsze zdjęcia nowego modelu i30 w wersji 3-drzwiowej, którego oficjalna premiera będzie miała miejsce 27 września, podczas targów motoryzacyjnych w Paryżu. 3-drzwiowa wersja i30 jest ...

02 Mar 2011, 21:00

Ja ci na pewno nie wyjechałem :mrgreen:
Tak to bywa ja jestem nieco odmienny, nie dość że staram się być uprzejmy na drodze to jeszcze staram się nie męczyć auta, swoja drogą to dobrze że zwiększa wymagania na prawo jazdy... ale wiele ludzi załatwia sobie prawo jazdy "na lewo" więc... :twisted:
M_TT
Początkujący

Miejscowość: ...

10 Kwi 2011, 12:48

Mi ostatnio facet tak wjechał swoim LEONEM że niestety nie zdążyłam wyhamować ;]
motomama
Początkujący

Miejscowość: Kujawy

10 Kwi 2011, 13:14

motomama napisał(a):Mi ostatnio facet tak wjechał swoim LEONEM że niestety nie zdążyłam wyhamować ;]

I jeszcze pewnie pyszczył, że jak ty jeździsz :smile: ?
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

10 Kwi 2011, 15:39

motomama napisał(a):Mi (...) facet tak wjechał swoim LEONEM

... możesz się rozwinąć ??? :roll: :roll: :lol: :lol:
... nie żebyśmy byli plotkarzami, ale takie rzeczy to ciekawe są ... :lol: :lol:
silvo44
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olkusz
Prawo jazdy: 01 09 1983
Auto: TOYOT YARIS III
Silnik: 1,0
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011

11 Kwi 2011, 12:33

A propos śmiesznych sytuacji: wczoraj korzystając z komunikacji miejskiej (autobus), trzymając w reku zakupy jechałam z pracy do domu. Rozpędzony autobus wjechał na skrzyżowanie i nie wiedzieć czemu gwałtownie zahamował :?: Na skrzyżowani, na środku zatrzymała się kobieta w samochodzie ( nie wiem, czy ktoś jej zajechał drogę czy jaki czort). Hamowanie autobusu było na tyle gwałtowne, że kierowca wyszedł do pasażerów i spytał się czy komuś nic się nie stało. No cóż, dodam, że wysypały mi się wszystkie jabłka i ziemniaki jakie wiozłam w reklamówce :mrgreen: A wysiadałam na przystanku za skrzyżowaniem. Na szczęście solidarność pasażerów pomogła opanować sytuację. :lol:
KingaXX
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Poznań

12 Kwi 2011, 10:43

No widzisz - i jaki z tego wniosek? Noś zakupy w siatce ( takiej z materiału ) a nie w reklamówce :lol:
Albo inna możliwość - jeździj na zakupy samochodem, a unikniesz takich sutuacji :smile:
A tak na poważnie, to winny był chyba kierowca autobusu, a nie ta pani w samochodzie, bo jechał za blisko za pojazdem poprzedzającym go - jakby zachował bezpieczną odległośc, to by nie musiał gwałtownie hamować...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

12 Kwi 2011, 16:28

Hejo:) Lejdis Zone to jest to!!! Witam przede wszystkim koleżaki, ok kolegów też :lol:
monika.monik
Nowicjusz

Miejscowość: Hamburg

12 Kwi 2011, 18:02

No - masz szczęście , że o kolegach nie zapomniałaś :smile:
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

12 Kwi 2011, 23:08

Noś zakupy w siatce ( takiej z materiału ) a nie w reklamówce :lol:

No mam, taką zieloną - ekologiczną, ale ziemniaczki i jabłka przypadkiem na bazarku kupione. Jakoś szkoda siatki było wyciągać, a poza tym wiecie jak to jest...człowiek widzi nadjeżdżający autobus, to leci na łeb na szyję, żeby zdążyć (o zgroza! - zastanawiam się kiedy zginę kiedyś przez to pod kołami samochodu), więc nie myśli o jakimś przepakowywaniu.

Albo inna możliwość - jeździj na zakupy samochodem, a unikniesz takich sutuacji

Wiem, byłoby wspaniale. Tyle, że Peugeot należy do mamy. A mama mieszka 250 km ode mnie. Ale spokojnie, zbieram pieniądze na własny :wink: Przy częstych napadach desperacji (kiedy stwierdzam, ze więcej odłożyć zdolna nie jestem i że kupie Matiza :cool: ) i oczywistych "kłótniach" z tatą - typu "Dziecko, a gdzie ty kupisz do tego części!" zbieram dalej :cool:
KingaXX
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Poznań