Leon 2 FR vs Golf V GTI vs Mondeo ST220

17 Lis 2018, 15:23

Z waszych wypowiedzi wnioskuje, ze Saab w środku jest gorzej wykończony niż mój obecny opel signum, także odpada zdecydowanie bo obecne wnętrze się siga doprowadza mnie czasami do szału.
SzybkiLeszek
Nowicjusz

Auto: Ford Focus mk1
Silnik: 2.0 zetec
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

17 Lis 2018, 21:36

galakty
wyluzuj :ok:
ja tylko delikatnie sugeruję, że tak jeździsz tylko tym swoim wozem nie mając zbytnio porównania, a niektóre Twoje wypowiedzi przypominają wujka Janusza na imieninach, no ale ogólnie rzecz biorąc są na temat, więc spoko :wink:

Co do tematu plastików - autorze, ogólnie rzecz biorąc, musisz się przymierzyć do tego wnętrza, bo gusta i odczucia są różne. Z mojej perspektywy powiem, że kiedy już nadszedł ten dzień, w którym organoleptycznie zmierzyłem się z ów przestrzenią, to byłem z lekka zażenowany - wypowiedzi na temat jego kiepskości dzieliłem na pół, ale ogólnie rzecz biorąc mityczni ankietowani się nie mylą :mrgreen: w poprzedniku było chyba fajniej
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

18 Lis 2018, 15:55

Zaglebiajac się w temat zaczynam zastanawiać się czy najlepszym rozwiązaniem nie będzie powrót do e39. Chciałbym coś w m pakiecie tylko czy w tych pieniądzach się coś trafi ? Widzę, ze ceny e39 w m pakietach poszły w górę, inwestycja w przyszłość.
SzybkiLeszek
Nowicjusz

18 Lis 2018, 16:29

Przecież w Polsce jeździ więcej M pakietów niż wyprodukowano, na pewno coś znajdziesz :lol:

Spokojnie coś znajdziesz, mówimy o pakiecie, a nie seryjnej M, tylko weź traf coś z prawdziwym pakietem a nie dokładanym, to już musisz zgłębić na forum BMW żeby wiedzieć. Nie wiem czy to w Sline było czy w M, ale któryś pakiet nie zakładał nawet zmiany zawieszenia, więc też nie wiem czy jest sens się skupiać na takich wizualnych detalach, raczej celuj w zadbane auto, a nie konkretną wersję.

Masz 20-22k, więc sądzę że coś kupisz, bez przesady, to nie jakiś rarytas. Co innego w przypadku M3/M5.
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Rok produkcji: 2007

18 Lis 2018, 19:48

Właśnie jeszcze do niedawna wydawało się, że kupno e39 w m pak w sensownych pieniądzach nie powinno stanowić wyzwania, teraz jak się rozglądam to więcej jest ofert e60 z początku produkcji niż e39 w m pakietach w podanym budżecie
SzybkiLeszek
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Polo R WRC - premiera w Monaco
    Od 2013 roku, począwszy od legendarnego Rajdu Monte Carlo (15 – 20 stycznia), Volkswagen będzie brał udział w Rajdowych Mistrzostwach Świata FIA (WRC). W sobotę 8 grudnia, przed 250 zaproszonymi gośćmi i dziennikarzami ...