mam pytanko co do automatu, jak to w zasadzie dziala. Nigdy nie jezdzilam a zastanawiam sie nad kupnem autka z automatem.
Jak jest z dynamika jazdy?? Zmienia sie drazek na "jedz" i wciska gaz do dechy?? Czy taki samochod nie zamula ruszajac pod gorke??
Witam. Jezdzilem naprawde wieloma autami , automat to jest fajna sprawa ale faktycznie trzeba sie przyzwyczaic. Najlepiej spisuje sie w silnikach o duzej pojemnosci, minimum 6 cylindrow. W nowych autach w wiekszosci z duzymi silnikami zarowno benzyna jak i diesel stosowane sa wlasnie automatyczne skrzynie biegow. W tej chwili jezdze od miesiaca Turanem w automtycznej skrzyni z tiptronikiem DSG. Jezdzi sie rewelacyjnie, naprawde jestem w szoku. Oczywisice spalanie jest minimalne wieksze niz w manualu. Jezeli ktos lubi wygode i komfort polecam automata.
Witam
Wiem, że skrzynia DSG nie dotyczy peugeota ale to jest chyba optimum i kompromis.
Jak masz tryb sekwencyjny to sam decydujesz na jakim biegu jedziesz.
A jak chcesz się polenić to wrzucasz na D i jest gitara
Kto używa tip tronika?? Ci co znam i co maja [kilku ludków] to po 2 tygodniach maja wszystko w ......D !! Czyli Drive!
Jak nie można depnęc sprzęgła i nie ma "H" bo machania drążkiem -- to do dupy z takim manualem! Hej!
ASB górą !
Jak skalibrować alkomat? Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
[D] A4 B6 3,0 / 330i e46 / X-Type 3,0 / IS 300 mk1 / C 320 s203 Podstawowe kryteria zestawienia: - kombi segmentu D - silnik benzynowy o mocy ponad 200KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2004 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A4 B6 3,0 - 220KM - BMW ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.