Silniki gaznikowe tak lubią gaz jak James Coburn Whisky,no wiesz Ty zakładasz instalacje to sobie mozesz to robić kiedy chcesz,ja jeżdziłem do Włoch,czasami byłem tam 8 miechów bez zjazdu,tam mnóstwo ludzi jeżdzi na gazie,mnóstwo!!!!Silnik gażnikowy?Na gazie zrobi dużo więcej kilosów dlatego,że gaz nie rozcieńcza oleju silnikowego,ja zrobiłem już 200kkm na gazie i nie zauważyłem żadnych objawów zużycia silnika,zadnych!!!!!Powiem Tobie tak,ktoś inny na Twoim miejscu zabiłby mnie śmiechem,wyśmiałby mnie,wyszydził poczułbym się nieswojo bo reguluję sobie od zawsze instalację sam!!!Naturalnie mógłbym regulować instalację co 15 tysiaków na analizatorze,tak jest najlepiej ale ja jestem pasjonatem mechaniki i lubię sobie regulowac na słuch!!!500 kkm?Ja na gazie dociągnę do tego pułapu na 100% ,czuję to po kondycji silnika.Ile razy zwrocił mi się koszt instalacji???
![Laughing :lol:]()
Na trasie do 100km?h pali przy pełnym obciazeniu latem ok.9.5l lpg jak mu depnę 150 13l,zawory reg.co 10000 km,to baaaaardzo waaaaazne przy lpg.!!!!