Witam, posiadam Peugeota 407, ok. miesiąca temu miałem auto na warsztacie i została wyciągnięta skrzynia po czym została na nowo zamontowana i zalana tym samym olejem. Nadeszły mrozy i po nocy nie da się ruszyć drążkiem. Czy to wina oleju?, może jest go za mało?.
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
TOP 5 - modele segmentu A czyli mistrzowie w miastach Małe samochody o długości do 3,5 metra, z niewielkim promieniem zawracania i małymi silnikami o mocy ok. 70 KM. To właśnie one najlepiej nadają się do jazdy po mieście. Są chętnie wybierane zarówno przez nabywców ...
Ja to zrozumiałem, że mechanik nalał ten sam olej pod względem lepkości i producenta. A nie że wlał ten sam co zlał. No jak tak byłok, to gratulacje dla tego pana - nie chcę nazywać go mechanikiem, bo na to miano nie zasługuje.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Typowy olej do skrzyń manualnych Jak będziesz wymieniasz to pamiętaj żeby trzymać się przewidzianego stanu przez producenta ponieważ zalanie nawet trochę większej ilości może powodować problemy ze zmiana biegów.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.