Pilnie potrzebna pomoc spełnijcie moje marzenia!

15 Wrz 2015, 00:07

siema Panowie sprawa życia i śmierci, to mój jeden z pierwszych postów na tym forum i mam nadzieje że ktoś będzie na tyle miły i mi pomoże.
Mam do kupienia takie oto felgi są takie jakie sobie wymarzyłem i nie chciałbym żeby ktoś mi je sprzątnął sprzed nosa. Przed kupnem chciałbym jednak zobaczyć jak będą wyglądać na moim, mój to ej2. Dziękuje bardzo z góry osobie która pomoże i mam nadzieję że bede mógł w przyszłości na jakimś spocie postawić browarka :) Mam nadzieję że coś z tego ukleicie. Jakbyście byli tacy mili to żeby był taki spas jak w eg. jeszcze raz dzięki!

Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Dawidstm
Nowicjusz

Auto: honda civic

15 Wrz 2015, 01:03

Niestety pierwowzory w niskiej rozdzielczości są to i przerobić ciężej. To w sumie tak na szybko zrobione starając się wypełnić nadkole (spas). Przy moich umiejętnościach oczywiście lepiej by wyglądało zastąpienie ori felgi. Nawet jeśli nie pomogłem to reszta bardziej zaawansowanych w VT może się wciąż wykazać :D
jerzye46
Początkujący

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: BMW
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna

15 Wrz 2015, 13:20

moglbys zrobic to z ostatnim zdjeciem zeby jakosc tych felg po wklejeniu byla troche lepsza? bylbym wdzieczny..
Dawidstm
Nowicjusz

15 Wrz 2015, 14:25

Jasne, właśnie zaczynam. Wybacz za późną odpowiedź ale dopiero co wróciłem ze szkoły.
jerzye46
Początkujący

15 Wrz 2015, 14:38

Także tak to wygląda. Na pierwszy rzut oka trochę dziwnie wklejone, ale to przez pierowzór, w którym jest plak na sam rant naciągu. :)
jerzye46
Początkujący

15 Wrz 2015, 23:13

dzięki wielkie za starania ale troche slabo to wygląda bo nawet nie umiem sobie wyobrazić jakby wyglądał naprawde, ktoś jest w stanie zrobić to lepiej?
Dawidstm
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Cusco tuninguje nową Toyotę Suprę
    To było pewne. Na rynku tuningowym pojawia się coraz więcej części do nowej Toyoty GR Supry. Tym razem coupé Toyoty na warsztat wzięło japońskie Cusco. Firma nie postawiła jednak na poszerzone nadkola czy wielkie skrzydło, ...