siema Panowie sprawa życia i śmierci, to mój jeden z pierwszych postów na tym forum i mam nadzieje że ktoś będzie na tyle miły i mi pomoże. Mam do kupienia takie oto felgi są takie jakie sobie wymarzyłem i nie chciałbym żeby ktoś mi je sprzątnął sprzed nosa. Przed kupnem chciałbym jednak zobaczyć jak będą wyglądać na moim, mój to ej2. Dziękuje bardzo z góry osobie która pomoże i mam nadzieję że bede mógł w przyszłości na jakimś spocie postawić browarka Mam nadzieję że coś z tego ukleicie. Jakbyście byli tacy mili to żeby był taki spas jak w eg. jeszcze raz dzięki!
Niestety pierwowzory w niskiej rozdzielczości są to i przerobić ciężej. To w sumie tak na szybko zrobione starając się wypełnić nadkole (spas). Przy moich umiejętnościach oczywiście lepiej by wyglądało zastąpienie ori felgi. Nawet jeśli nie pomogłem to reszta bardziej zaawansowanych w VT może się wciąż wykazać
dzięki wielkie za starania ale troche slabo to wygląda bo nawet nie umiem sobie wyobrazić jakby wyglądał naprawde, ktoś jest w stanie zrobić to lepiej?
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Cusco tuninguje nową Toyotę Suprę To było pewne. Na rynku tuningowym pojawia się coraz więcej części do nowej Toyoty GR Supry. Tym razem coupé Toyoty na warsztat wzięło japońskie Cusco. Firma nie postawiła jednak na poszerzone nadkola czy wielkie skrzydło, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.