Zastanawiałem się nad takimi ledami właśnie ale z drugiej strony coś mi podpowiada "na diabła Ci to". Chyba lepiej tą kasę na wachę albo browary przeznaczyć.
Wydaje mi się że najsensowniej będzie wstawić lampkę taka jak mamy w bagażniku coś takiego https://www.google.fr/search?q=lampa+bagażnika&oq=lampa+bagażnika&aqs=chrome..69i57.5981j0j4&client=tablet-android-lenovo&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgdii=imUS9qzNkIGl3M:&imgrc=IN2X2YZSZQBVVM: łatwy montaż i nic skomplikowanego no i nie ma wiochy.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Jedziesz na majówkę? Umyj auto! Utrzymanie w czystości szyb i świateł to obowiązek każdego kierowcy, ponieważ widoczność ma wpływ na bezpieczeństwo jazdy. Zapowiadana na majówkę zmienna pogoda powinna zmobilizować prowadzących auta do skontrolowania ...
Zawsze możesz sobie potem zmienić żarówkę na ledową albo inny kolor dać, masz wielkie pole manewru, a same lampki weźmiesz że szrotu praktycznie w każdym bagażniku masz to samo
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.