witam posiadam polerowane alufelgi i wiem że nie można ich myć chemią itp. ale mam pytanie czy polerowane felgi można na myjce bezdotykowej potraktować programem nabłyszczanie i osuszanie przecież ten program ma w sobie wosk
moim zdaniem nic nie będzie miałem stalowe i tak robiłem i nic nie było wiem ze przez stalowe tak szybko tam woda na tarcze nie wleci jak przy alusach ale dzięki bardzo choć az jedną odpowiedz pozdrawiam Łukasz
Targi TTM 2019 Dla każdego mechanika i właściciela warsztatu targi branżowe to dobra okazja do obejrzenia najnowszych produktów i urządzeń do codziennej pracy. W jednym miejscu można zobaczyć, dotknąć, porozmawiać z producentem, ...
Volvo V60 Plug-IN - Najbezpieczniejsza hybryda na świecie Nowe Volvo V60 Plug-IN zostało określone przez Euro NCAP najbezpieczniejszym autem na świecie wyposażonym w napęd hybrydowy. W teście europejskiego instytutu samochód otrzymał najwyższy wynik pięciu gwiazdek. "Wszystkie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.