Pomocy proszę

21 Sie 2009, 14:04

Orzeszek napisał(a):Ale każdy gadał mi że Golf ma większy bagażnik bo otwiera mu się cała pokrywa wraz z szybą, a w Seacie otwiera się bez szyby (chociaż mi się podoba). Chyba zostane przy Seacie bo wolę się już uczyć na sedanach typu Seat, VW, Mercedes

Chodzi Ci o to, że ma większy otwór bagażowy. Jeśli mówimy o pojemności to golf ma 330l a toledo 500 więc różnica spora ale na korzyść seata.
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

21 Sie 2009, 16:11

Kolego GOLFY IV z rocznika 97-01 mają wadliwe skrzynie biegów chodzi o to że na kole talerzowym w skrzyni biegów były montowane nity które po roku dwóch lat ulegają pęknięciu co w związku z tym idzie pęknięciem obudowy skrzyni biegów i jej wymianą. Są firmy zajmujące się tym że te nity wadliwe wymieniają na śruby koszt takiej zabawy to około 500zł. Więc jesli już chce sz GOLFA IV poszukaj rocznika 02 w gorę.

Chodzi Ci o to, że ma większy otwór bagażowy. Jeśli mówimy o pojemności to golf ma 330l a toledo 500 więc różnica spora ale na korzyść seata.

No to zdecydowanie zostawiam Seatka i myślę że temat zakończymy
Orzeszek
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Malopolska
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

15 lat sukcesów marki Dacia
    Na rynku polskim marka znalazła ponad 180.000 nabywców. Największą popularnością cieszy się Dacia Duster, która w 2019 roku już po raz kolejny utrzymała pozycję lidera segmentu SUV i jest najchętniej wybieranym ...