Witam Serdecznie ostatnio w samochodzie audi a4 b5 wysiadła mi turbina po wymianie turbiny na nową z tłumika leci olej i się dymi ale tylko przy redukcji i dodaniu gazu np przy wyprzedzaniu i aż całą klapę tyłu mam zapryskaną olejem. nie wiem co się dzieje z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Dudek97 napisał(a):wysiadła mi turbina po wymianie turbiny na nową z tłumika leci olej i się dymi ale tylko przy redukcji i dodaniu gazu
Turbina regenerowana czy nowa i skąd prawdopodobnie ma za duży luz na osi i przez to pompuje olej do wydechu. Druga sprawa to czy odpływ oleju z turbiny jest drożny? Po trzecie czy odma odpowietrzenia silnika jest drożna?
Termin ważności prawa jazdy i tablic rejestracyjnych (COVID-19) Co zrobić w przypadku jak kończy nam się termin ważności prawa jazdy w czasie epidemii koronawirusa? Drugi problem to termin ważności tablic rejestracyjnych który również może nam się skończyć w tym czasie i ...
BMW Z9 Convertible 2000 Projekt BMW Z9 Convertible skupia się przede wszystkim wokół wnętrza, które ma ułatwiać podróżowanie i pozwolić kierowcy skoncentrować się na wykonywaniu podstawowych zadań poprzez wykorzystanie technologii ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.