Skrzynia nie chce działac

02 Wrz 2009, 09:59

WITAM koledzy mam taki problem i nie wiem co jest z tym zwiazane iz jak podłacze dwa kable od radi do wzmacniacza to skrzynia nie chce mi działac a jak podlacze np. sam czerwony to działa. tak samo jest jak podlacze sam biały to tez działa i nic sie nie dzieje. czego to moze byc wina kabel jest spalony czy wyjscie nA RADIU jak mam to sprawdzic POZDRAWIAM
wampir1717
Aktywny

Miejscowość: NY

02 Wrz 2009, 19:11

Jakie radio i jaki wzmacniacz? Co to za kable jakie oznaczenia na nich są?
Do wzmacniacza od radia powinny iść czincze i jeszcze jeden kabelek który uruchamia wzmacniacz po uruchomieniu radia.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

02 Wrz 2009, 23:44

radio manta a kable tak jak piszesz kolego sa czincze i włąsnie nie chodza i nie wiem co to sie dzieje wzmacniacz firmy pleying
wampir1717
Aktywny

Miejscowość: NY

03 Wrz 2009, 07:42

Jak masz miernik uniwersalny z możliwością sprawdzania diod to sprawdź te kable czy jest po nich przejście i czy na którymś nie ma zwarcia pomiędzy bolcem a kołnierzykiem, jak będzie przejście to na wyświetlaczu miernika pokarzą się jakieś małe liczby, jak nic się nie pokarze to kabel do wymiany.
Jak nie w tym problem to podaj od razu dokładne modele radia i wzmacniacza.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jaki silnik wybrać w Toyota Yaris II (P9)?
    Toyota Yaris II została wprowadzona na rynek w 2005 roku (gościła na nim przez kolejne sześć lat do 2011) zastępując model pierwszej generacji który był dobrze przyjęty na rynku. W przypadku silników zmieniło ...
    Cyfrowe lusterko wsteczne
    Wprowadzając nowe rozwiązanie technologiczne: cyfrowe lusterko wsteczne dające doskonały obraz, Audi dodatkowo zwiększa bezpieczeństwo jazdy. Rewolucyjna technologia jeszcze pod koniec tego roku znajdzie się w wyposażeniu ...