A 1.6 FSI 115 KM ? Każdy odradza ten silnik. Mogę kupić żonie A3 właśnie z tym silnikiem od dobrego znajomego, ale strasznie się waham słysząc co mówią na jego temat. Jemu od kiedy go użytkuje nic się odpukać nie działo. Co myślicie ? Najechane 277k.
Mam znajomego który ma takie 1.6 fsi . 2 razy robił rozrząd przez 80tys i raz padła pompa wysokiego ciśnienia. Mniej pali niż 102 konny ale sam nie wiem czy bym to kupił
kup lepiej coś od toyoty/hondy/mazdy a nie pchaj się w gó...o warte silniki benzynowe od VW/Audi Dobre silniki Audi/Vw Benzynowe skończyły się już dawno. jakoś z 15 lat temu VW/Audi to TDI zostało dobre, jako tako
Skoda z silnikiem umieszczonym z tyłu - 25lat od zakończenia produkcji W sierpniu 1990 roku linię montażową zakładu w Kvasinach opuściła ostatnia seryjna ŠKODA z silnikiem umieszczonym z tyłu. Był to egzemplarz modelu Rapid (Š747) – stanowiącego atrakcyjną odmianę coupe niezwykle ...
Układ napędowy BMW ActiveHybrid nowej generacji Specjalnie na potrzeby nowego modelu BMW ActiveHybrid 3 opracowano następujące komponenty hybrydowego układu napędowego: synchroniczny silnik elektryczny o mocy 40 kW/55 KM, układy elektroniczne dużej mocy oraz pakiet akumulatorów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.