Suzuki baleno 1,3 automat głośny silnik

25 Lut 2009, 17:19

Witam,mam prośbę obejrzyjcie filmik i wypowiedzcie się na temat pracy silnika,bo wydaje mi się jakoś trochę głośny jakby coś stukało a może mi się wydaje,auto mam od pół roku i cały czas jest tak samo

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

nie sugerujcie się początkiem bo jadę po polnej drodze jeszcze jedno nagranie http://radzion19.wrzuta.pl/pliki/55lTAUt4up/suzuki_1_3 byłem u mechanika i po przejechaniu się stwierdził że wszystko jest ok mnie jednak trochę te warczenie niepokoi choć z kolei słyszałem że te modele suzuki do najcichszych nie należą proszę więc o wasze opinie
radzion19
Nowicjusz

• 25 Lut 2009, 19:08

Mnie tez sie nie podoba ten warkot,ja w 190 tce 2L benzyna mialem ciszej nawet gdy urwalo mi wydech przed ostatnia puszką.Podejrzewam że masz juz zjechany wydech jesli nie na zewnatrz to w środku,wypalone wklady po prostu,samochod przez to glosno chodzi ,do tego słabszy!Dla mnie taki dzwiek to nic normalnego ,to jest silniczek 1.3,powinno byc cichutko.
    PhantomASA1
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
    Miejscowość: Z prawdy :)
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Corvette C3 Stingray
      Długa maska, wąska talia i zjawiskowy wygląd. Mowa o samochodzie Corvette C3 Stingray - kolekcjonerskim rarytasie. Choć od jego stworzenia minęło ponad 40 lat nadal zadziwia nowoczesną stylistyką i świetnymi osiągami. Samochód ...
      Silnik 2UR-GSE
      Powody do dumy mają również inżynierowie odpowiedzialni za stworzenie jednostki V8 2UR-GSE. To wolnossący motor, który jest sercem sportowych Lexusów z ostatnich lat. Dzisiaj jednostkę znajdziemy pod ...