Witam Niedawno wyskoczyła mi kontrolka check engine. Co może być tego przyczyną i jak spróbować rozwiązać ten problem? Mam kabel obd2 lecz chyba do samochodów z grupy vw/audi itd. jaki kabel jest mi potrzebny żeby podłączyć suzuki po komputer... oraz jaki jest mi potrzebny program... do audi mam VAG a do Suzuki jaki powinien być? Bardzo porsze o szybka pomoc to jeszcze dziś bym kupił kabel. Najbardziej interesowałby mnie jeden uniwersalny kabel który może wszystko bez żadnych ograniczeń robić w autach z wejściem OBD2, jest tak w ogóle taki? Jeśli jest to pewnie bardzo drogi. Jaki jest potrzebny tylko do diagnostyki a jaki do głębokiego grzebania w kompie suzuki?
Czyli dam radę zrobić coś swoim kablem? Jak ten mój się nazywa profesjonalnie? potrzebuję takiego kabla [link do oferty na Allegro wygasł] czy takiego [link do oferty na Allegro wygasł] Czy może któryś z tych jest taki sam jak mój?
Ok w takim razie kupuję tylko teraz pytanie czy ten [link do oferty na Allegro wygasł] i ten [link do oferty na Allegro wygasł] różnią się czymś poza połączeniem? Chodzi mi to o protokoły (zakres obsługiwanych aut) itd. Jeśli tylko połączeniem to kupie ten na bluetooth lub może ten kupić? [link do oferty na Allegro wygasł] niestety sprzedawca nie zna się na tym co sprzedaje
Wyskoczyła kontrolka check engine po podłączeniu komputera widnieje błąd: p0220 throttle/pedal position sensor/switch b circuit Czy on jest przyczyną wyskoczenia kontrolki check engine? Jak poradzić sobie z tym problemem?
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Nowy Nissan LEAF - Czy wiesz, że... 1. Korzystając z wyjątkowej aplikacji CARWINGS , kierowca może "zadzwonić" do swojego samochodu, aby sprawdzić stan naładowania akumulatora lub wyszukać w pobliżu stację ładowania, skorzystać z usługi Google Send-To-Car, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.