17 Gru 2014, 14:49
Chłopie masz wpisane, że prawo jazdy masz od 1990, a mam wrażenie, że dopiero je odebrałeś i masz osiemnaście lat. Kup może lepiej już tego golfa, bo coś czuję, że będzie to Twoje pierwsze i ostatnie BMW... Na razie takie wnioski z dyskusji z autorem:
- Autor nie potrafi samodzielnie poszukać informacji i wejść sobie chociażby na to allegro celem porównania ceny części dla podobnych wersji silnikowych golf/bmw
- Autor po otrzymaniu informacji jaki silnik ma wybrać stwierdza, że litr średnio spalania LPG więcej przy jego niskich przebiegach determinuje wybór oszczędniejszej jednostki. Czyli oszczędności rzędu max 20 złotych na paliwie miesięcznie...
- Autor jest typem człowieka, do którego najwyraźniej nic nie dociera lub typem człowieka, który i tak wie lepiej. Nie wiem, który typ gorszy.
- Autora prawdopodobnie nie stać na utrzymanie BMW patrząc na całokształt podejścia
- Autor główną wagę przywiązuje do wyglądu... jak autorka
Podsumowując:
Kup sobie takie BMW jakie chcesz, niektórzy nie mają problemów z tymi silnikami. Powodzenia.
Ps. Lepiej chyba jakbyś kupił Golfa.
Ja już skończyłem dyskusję w tym temacie, bo szkoda czasu i nerwów.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,