UWAGA na sprzedawce z Łukowa!!!!

04 Kwi 2007, 17:54

Witam. Pisze w sprawie zielonego Lanosa ktorego sprzedać chce sprzedawca z Łukowa. Jestem niedoszlym kupcem tegoż samochodu. Otóż, samochód ten był podany jako bezwypadkowy, a w rzeczywistości był bity w 3 miejscach. Ponadto, licznik jest przekręcony o 100 tys km !! Sprzedawca ten jest typowym oszustem, naciągaczem, ponieważ ukrywa wady samochodu. Pisze,aby przestrzec państwa przed zakupem tego samochodu. Z poważaniem Maciek
Nazgul
Nowicjusz

Miejscowość: Lubartów

04 Kwi 2007, 17:57

Chlopie każdy sprzedawca to oszust ostatnio ogladałem u handlarza byly samochó kumpla terz miał byc bezwypadkowy a wiem że byl przez niego caly malowany a liczni cofniety byl o 300 tys.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

04 Kwi 2007, 21:25

Chlopie każdy sprzedawca to oszust ostatnio ogladałem u handlarza byly samochó kumpla terz miał byc bezwypadkowy a wiem że byl przez niego caly malowany a liczni cofniety byl o 300 tys.

Lukaszu, to ze tobie sie akurat przytrafila taka sytuacja, to nie znaczy ze kazdy sprzedawca to oszust, po prostu trafiles ty i maciek na jednego z nich
Gdyby kazdy sprzedawca byl oszustem, to rynek samochodowy zszedl by na psy.
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki

04 Kwi 2007, 21:56

Przez swoja krotką przygode z motoryzacją poznalem wielu handlarzy i żaden nie byl uczciwy cofany licznik to standart.Zwykle dochodzi kłamanie że samochód byl bezwypadkowy. Prywatni sa lepsi choc nie kryształówi.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

05 Kwi 2007, 11:25

Może i masz racje, poniewaz to zalezy, kto zna kogo i z kim, rozumiesz, ale bynajmniej mi sie rzadko zdarzalo trafic na oszusta, chyba ze mnie wyrolowal tak ze o tym nie wiedzialem, ale watpie, ale ty tez masz racje, poniewaz jednak sporo jest tych oszustów ktorzy wykorzystuja niewiedze ludzi, pozdrawiam :twisted:
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kierowca i narciarz w jednym stali domu
    Zadając pytanie: Co łączy kierowcę i narciarza? Pewnie większość osób odpowiedziałaby, iż łączy ich samochód, którym narciarze najczęściej docierają pod stok narciarski. Jednak obie te grupy mają ze sobą ...
    Dlaczego trzeba robić okresowe przeglądy klimatyzacji?
    Przeglądy okresowe są konieczne do prawidłowego funkcjonowania układu i wykonywać powinno się je co pół roku lub min. raz w roku. Układ klimatyzacyjny jest napełniony określoną ilością czynnika chłodzącego (gazu), ...