REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
I tu muszę Ci przyznać rację bo sami kupujący psują takim podejściem rynek, a Handlarz żeby sprzedać kombinuje mydląc oczy nabywcy.szybki napisał(a):I tak jak kiedyś myślalem że to Mirasy chcą sobie maxymalizować zyski oszukując przy sprzedaży tak teraz uważam że 50% winy ponoszą Janusze
ArteK napisał(a):Handlarz żeby sprzedać kombinuje mydląc oczy nabywcy.
Dokładnie. Ciekawe czy podejście jednej i drugiej strony kiedyś się u Nas zmieni.szybki napisał(a):Bo nie sprzeda auta.
Powiem tak, mało jest ogłoszeń w których wszystko się zgadza. To co piszesz to jest praktycznie na porządku dziennym. Ciekawe jest to że tyle Ci zapłaciłyeti65 napisał(a):Przebiegu nie krecił, ale wyposażenia tyle dołożył, że głowa mała, a cenę wystawił prawie taką jaką w salonie zapłaciliśmy
A to był prawie golasek z korbotronikiem z tyłu
ArteK napisał(a):Powiem tak, mało jest ogłoszeń w których wszystko się zgadza. To co piszesz to jest praktycznie na porządku dziennym. Ciekawe jest to że tyle Ci zapłacił
yeti65 napisał(a):A wy współczujecie handlarzom
szybki napisał(a):A czemu mamy wspóczuć handlarzom ?
malmon3 napisał(a):ludzie są winowajcami a handlarze tylko idą za trendem
yeti65 napisał(a):A oszustwo trzeba tępić.
szybki napisał(a):No trzeba... więc dawaj możemy się dogadać. Ja Ci zapewnie auta a Ty będziesz je sprzedawać. Napiszesz prawdę + każde auto nie sprzedane powyżej 6mcy dokładasz 5% wartości. Wchodzisz w temat ? Będziesz tępić oszustów.
A problem jest gdzie indziej, nasi zwaleni Janusze chcący auta 10letniego w stanie nowego odstrzelili chociażby takich ludzi jak ja.
Efekt: chcesz nawet przepłacić ale usłyszeć ptawdę i jej nie uslyszysz bo handlarz nie jest czerwonym krzyżem i nie będzie dokładać do aut.
Dlatego Yeti zacznij sprzątać we własnym ogródku bo występujesz po stronie kupujących czyli goń Januszy tak samo jak handlarzy
yeti65 napisał(a):Jeżeli ktoś nie potrafi uczciwie prowadzić biznesu, to niech spada na bambus, banany prostować.
yeti65 napisał(a):Co do "januszy" i handlarzy, to mam z nimi kontakt jedynie sporadyczny.
yeti65 napisał(a):Także z mojej perspektywy, te historyjki o "januszach", to raczej wymysł handlarzy, by usprawiedliwiać swoje machlojki.
szybki napisał(a):Dlatego dawaj, wyleczę Cię szybciej niż myślisz z Twojej "perspektywy"...
Daje Ci pół roku na zmianę światopoglądu.
szybki napisał(a):Chociaż przez Mirasów też trochę kilometrów zrobiłem
yeti65 napisał(a):A to jest jakiś przymus bycia handlarzemHandlarze oszuści mnie nie robią krzywdy(wręcz przeciwnie
), tylko swojej konkurencji. I to dlatego jest tylu oszustów, bo uczciwemu ciężko się przebić.
yeti65 napisał(a):Przecież jak masz dobre auto, w dobrej cenie, to i tak sprzedasz.