REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
yeti65 napisał(a):Czyli uważasz, że nie ma uczciwych handlarzy
yeti65 napisał(a): oszustwo jest wpisane w ten zawód![]()
yeti65 napisał(a):W takim razie o czym my tu dyskutujemy![]()
Ogólnie jestem neutralny czyli janusz trochę przesadza , miras czaruje. Jednakże dzisiaj to mi majty opadły. No przysłowiowa grażynka se kupiła miesiąc temu Kia Ceed 2008 od mirasa . Zza odry. ładne z zewnątrz , bez wgniotek, rys, lakier extra , środek super i tak dalej. Miód i malina . Ale . Się urwał wachacz z przodu . Zgnił . Pobieżne oględziny. Korozja , dziury w tzw. wózku przednim . Elementy tylnego zawieszenia skorodowane nadmiernie . W takim stopniu że i tutaj może się coś urwać . Hamulce . Z przodu ok ale tył w stanie tragicznym . Gdzieś tutaj było pisane że po zakupie to mamy do wymiany ale w tym przypadku to raczej przegięcie.Wszystko do wymiany. Układ wydechowy / tłumniki ok, prawie nowe. Tylko tyle radości . Miras cwaniak zapaprał podwozie jakimś specyfikiem aby rdzy za bardzo nie było widać . Wcisnął grażynce bajer że jest ok , będzie pani zadowolonayeti65 napisał(a): historyjki o "januszach", to raczej wymysł handlarzy, by usprawiedliwiać swoje machlojki.
yeti65 napisał(a):Skończmy ten offtop, ani ja nie przekonam Ciebie, ani Ty mnie.
szybki napisał(a):To może przekonasz Panią
problem-ze-sprzedaza-auta-prosze-o-rady-vt124973.htm#p807220
yeti65 napisał(a):Czytałem, trzeba przyjąć do wiadomości, że to kupujący ustala cenę- płacąc za towar.