VW Jetta-komunikat serwisowy

13 Maj 2011, 22:04

Witam właśnie nabyłem VW Jetta 2008 19 TDI i mam mały problem na wyswietlaczu po informacji dotyczacej ilości km do wykonania serwisu pojawia mi się komunikat o treści "ou 175 jours" przypuszczalnie jest to we francuskiej wersji językowej na dzień dzisiejszy nie mogę sie dowiedzieć czego ten komunikat dotyczy czy ktoś byłby w stanie mi pomóc.
arthur1
Nowicjusz

Miejscowość: Polska
  • 14 Maj 2011, 09:23

Wg translate.google.com "ou 175 jours" -> "lub 175 dni".

Tu masz jak to skasowac:
    http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=281915
    "It's actually in the manual: 1) Press & hold odometer reset button 2) turn ignition switch on while holding button down - don't start 3) press minute clock set button - done! "

Wg tego linku, komunikat caly w j. ang to "service in X miles or x days" wiec nastepna wizyta w ASO za x km, lub za x dni. :)
    Czimi
    Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
    Auto: W210 220 CDI
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Uważaj na Pieszych na wielopasmowych jezdniach
      Do najbardziej niebezpiecznych miejsc dla pieszych należą przejścia przez wielopasmowe jezdnie bez sygnalizacji świetlnej. Do potrąceń najczęściej dochodzi, gdy pieszy wchodzi na oznaczone przejście, widząc zatrzymujący się ...
      Jedziesz na majówkę? Umyj auto!
      Utrzymanie w czystości szyb i świateł to obowiązek każdego kierowcy, ponieważ widoczność ma wpływ na bezpieczeństwo jazdy. Zapowiadana na majówkę zmienna pogoda powinna zmobilizować prowadzących auta do skontrolowania ...