Najlepsze są płytki CD, chociaż nie wiele na jednej zmieści się utworów, ale można nagrać kilka.. Jeszcze jak zna się tekst, to jadąc można pośpiewać ^^
dokładnie! na pendrajwie łatwo zgrać i nie trzeba wypalać płytek i tak dalej a zestaw się modyfikuje dowolnie i często. radio? proszę was… to jakaś tragedia w radiu… nawet w tych rockowych leci jakaś papka a nie porządna muzyka :/
Ja ostatnio zainwestowałem w transmiter FM( mam seryjne radio a nie chce go zmieniać bo bardzo ładnie komponuje się z deską). Na telefonie mam spotify. Po sparowaniu transmitera z telefonem mam wszystkie swoje ulubione utwory pod ręką. Ku mojemu zaskoczeniu nie gubi mi internetu przy dojazdach do pracy. Co do jakości to uważam że jest dobrze. Mam seryjne audio w swoim BMW więc bardzo wyraźnej różnicy między płytą a transmiterem nie słychać lecz rozwiązanie to jest naprawdę wygodne.
Przewodnik po konfiguracji nowoczesnego SUV-a klasy premium Dzięki udostępnionym przez Audi zaawansowanym narzędziom możecie skonfigurować kupowane przez siebie auto i w pełni dostosować je do swoich potrzeb. Jak z nich korzystać? Szczegółowa personalizacja modelu Q8 to sposób ...
Toyota Camry Nowa Toyota Camry to kolejny wielki powrót. Japoński sedan był niedostępny w polskich salonach Toyoty przez 14 lat. W tym roku powrócił i tak jak nowy RAV4 jest oparty na modułowej platformie GA-K z rodziny ...
raficar napisał(a):Ja ostatnio zainwestowałem w transmiter FM
Całkiem fajne rozwiązanie Ja również z niego korzystam można wtedy słuchać muzyki np. mp3 z karty SD lub ze smartfona np. spotify Najlepiej znaleźć niszę jeżeli chodzi o wolne częstotliwości bo wtedy nie będą nakładały się fale i powinno nawet w mieście grać całkiem ładnie.
Płyty lub pendrive (najważniejsze ze omijam wtedy reklamy radiowe) o ile mam nagrane dość dużą ilość piosenek , bo szybko się nudzą. ale zawsze mam w zanadrzu jedną płytę z polskimi starymi przebojami:)) te mi sie chyba nigdy nie znudzą
Czasem radia, ale cześciej jednak płyt, bo mam dużo swojej ulubionej muzy i jestem uzależniony od słuchania. Słucham metalu i rocka, trochę aleternatywnej elektroniki.
Troche lipa z ta ankieta. Uwazam, ze zrodel dzwieku moze byc znacznie wiecej.
Osobiscie preferuje nosnik ktory umozliwi mi sluchanie tego co lubie. W " najnowszym " aucie mam USB tyle, ze nosnik padl i trzeba zmienic na nny. Problemem jest, ze nosnikow mam wiele a auto / USB Port niestety nie chce wspoolpracowac z kazdym nosnikiem !
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.