Witam wszystkich Mam na karoserii drobne odpryski lakieru przy bagażniku i na drzwiach. Chciałabym je zamalować, ponieważ na czarnym lakierze wygląda to kiepsko. Czy taka farba jak na zdjęciu nada się do drobnej korekcji, czy celować w coś innego? Jest na bazie alkoholu i głównie to mnie zastanawia, czy będzie odpowiednia. Link do obrazka gdyby się nie ładował- [link do eBay wygasł]
A gdzie tam drobne odpryski Pół karoserji za....li sprayem . Sprawa dyskusyjna czy aby nie lepiej zwykłym pędzelkiem to zamazać punktowo lakierem zaprawkowym.
W praktycznie każdym sklepie z farbami i lakierami samochodowymi można zamówić małą buteleczkę z pędzelkiem z farbą, po podaniu nr VIN auta. Kosztuje coś koło 15-20 zł. Nie raz nawet w sklepach motoryzacyjnych robią takie farby pod nr VIN. Popytaj.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Kia Sorento po zmianach Odświeżona linia i zmodernizowana konstrukcja skorupy nadwozia, nowy silnik benzynowy 2.4 GDI o niższym zużyciu paliwa i emisji spalin, wyższy komfort podróżowania i lepsze własności jezdne – to tylko niektóre ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.