REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
To odrzuć nie jest to samochód na długie trasyautomaniak123 napisał(a):Kia Sportage
Tu też dla jednej dwóch osób bez sensu takie auto.automaniak123 napisał(a):Kia Cerens
Avensis w najwyższej wersji wyposażenia Prestige z manualem i silnikiem 2.0 w benzynie może być całkiem niezłą opcją.automaniak123 napisał(a):Toyota Avensis
W tym przypadku chyba najlepszą opcją byłby dieselautomaniak123 napisał(a):Kia Optima
Trochę głośne na trasie i brak tu luksusuautomaniak123 napisał(a):Boje się że za małe/nudne, trochę niewygodne:
Kia Ceed
Toyota Auris
Patrząc jeszcze na to szukałbym benzyny i teraz do głowy przyszła mi jeszcze Mazda 6 2.0 w automacieautomaniak123 napisał(a):auto chcę mieć na następne 8-10 lat. Auto używane tylko w weekendy, roczny przebieg tak ok 10-15k.
automaniak123 napisał(a):Jeszcze biorę pod uwagę C4 Picasso, ale też nie wiem jak z awaryjnością, szczególnie 1.2 benzyny.
Może być ale z przebiegiem najlepiej do 100tys. i DSG 6 z mokrym sprzęgłem.Kao napisał(a):Jeżeli diesel to coś z grupy VAG na tak.
toyman40 napisał(a):ale jak cię jak to napisałeś Cię nosi albo szukasz dalej wrażeń
toyman40 napisał(a):a silnik to tam może być nawet z drewnianymi tłokami, zawieszenie powybijane, i generalnie mechanicznie trup ale za to z błyszczącym lakierem ,dobrym wypasem no i znaczkiem na masce z tak zwanych ekskluzywnych marek typu beem ftu wu
automaniak123 napisał(a):Jak będę kupował BMW to odkręcę głowicę - a nuż tłoki będą drewniane!
automaniak123 napisał(a):A czym jeździsz?