Witam, chciałem wyczyscic maske, bo pokrzyklejały mi sie punktowo jakies twarde elemanty jakby zywica, ale niestety wziałem sie za czyczczenie tego zwykła gabką i plynem uniwersalnym cilitbank do zatłuszczen i niestety o ile podczas mycia nic nie było widac to pozniej widac okrągle lekkie zarysowania, ale od srodka czyszczenia zostały takie ciemniejsze smugi, prawdopodobnie jakas wartwa ochronna mocniej sie naruszyla...
I tutaj pytanie czy da rade to jakos naprawić, czym wymyc i jakich srodków uzyć? Żeby przynajmniej te ciemne strefy nie rzucaly sie tak w oczy... na necie znalazłem takie cos : Menzerna One Step Polish 3in1, byłoby dobre czy cos innego polecacie?
Kao napisał(a):Nie ma znaczenia, i tak przy pracy ręcznej nie zauważysz różnicy.
Mam szlifierke mimośrodową, z tego co czytalem opinie to ludzie mają efekty dosc spore i to przy bardziej zaawansowanych rysach nawet i recznie robiąc.
Co myslisz o tej Mazerna 3w1 czy moze jakis inny specyfik pod ten lakier co mam?
Nie robisz tego profesjonalnie więc różnicy nie zauważysz, menzerna jest pasta wymagająca (czyt. Dla profesjonalistów), kup sobie coś budżetowego w Step 1 i Ci wystarczy.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Awaria samochodu w weekend. Jak oszacować koszty? Weekendowa wycieczka to przyjemna wizja spędzenia wolnego czasu. Co jednak zrobić, gdy podczas podróży zepsuje się auto? Bezpieczeństwo pasażerów i kierowcy to podstawa. Później trzeba jeszcze pomyśleć ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.