Zimowe opony bieżnikowane - porady , opinie

26 Lis 2015, 18:10

Witam
Jak w temacie co myślicie o oponkach zimowch "nowych" bieżnikowanych firmy Technic Type ?:) Lub jakie inne firmy z bieżnikowanych polecacie ?:)
passat92
Aktywny

Miejscowość: Dębica
Prawo jazdy: 06 07 1985
Przebieg/rok: 7tys. km
Auto: Passat B3
Silnik: 1.9D 68KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1992

31 Sty 2016, 14:02

Raczej wszystko jedno. Equipe miałem na poprzednim samochodzie, głośne jak to nalewki, lekko wybrzuszyła się się jedna opona - pewno coś pękło w osnowie i z boku wyglądały gorzej niż 9 letnie vredestein. Jak poprzednio je ściągnąłem nie zaznaczyłem kolejności. Po założeniu na auto na zimę ściągała kierownica. Musiałem znów przekładać. Na letnich Dębicach + Vredestein kolejność może być dowolna, nic się nie dzieje.
Longhorn
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 518
Miejscowość: pdk
Auto: Toyota Corolla E12 FL
Silnik: 1.4 VVT-i 97KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2006
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    BMW Z9 Gran Turismo 1999
    Koncept BMW Z9 Gran Turismo ma wyznaczać kierunek rozwoju wzornictwa motoryzacyjnego w XXI wieku. Przejrzystość, dynamika i technologia, która dzięki zastosowaniu BMW iDrive ponownie definiuje pojęcie ergonomiki w ...