witam jestem posiadaczem astry g 1.6 16v od jakiegoś czasu mam pewien problem mniej więcej raz w tygodniu zapala się pomarańczowa kontrolka (check) i auto zaczyna przerywać dokładnie tak jak gdyby nie palił na którąś ze świec. Po przejechaniu z zapaloną kontrolką ok kilometra problem nieraz znika i jest ok lecz nie zawsze nieraz potrzebne jest ponowne uruchomienie silnika. Dodam że jestem po wymianie świec i cewki zapłonowej. Co może być przyczyną???
Noooo, niestety ale to nie forum jasnowidzów .. skoro zaświeca się CE - odczytaj błędy - bedzie wiadomo co padło .. Polecam zapoznać się z instrukcją autka i ,,sam naprawiam AG'' ... Pozdro
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Opony letnie, czyli ogumienie, którego potrzebujesz Mechanicy zalecają, aby w momencie gdy średnia dobowa temperatura powietrza osiąga więcej niż 7 stopni Celsjusza, zakładać w pojazdach opony letnie. Sprawdźmy, jakie cechy opon letnich sprawiają, że warto to robić i czemu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.