a jest jakieś prawdopodobieństwo że silnik mógł zostać przegrzany, czy istnieje w tej sytuacji duże prawdopodobieństwo ?
Skoro dobrze chodzi, trzyma obroty, nic nie trzeszczy i moc jest w porządku... tylko że bardzo dużo oleju bierze :/
Wnętrze według mechaników wygląda tak jak powinno przy tylu kilometrach i ogólnie auto jest bardzo zadbane, więc nie wiem czy poprzedni właściciel aż tak szalał...
wiem natomiast że już nie chce odbierac telefonów kiedy chciałem sie dogadac w sprawie zwrotow kosztow za naprawe
prosze o wszelkie pomocne odpowiedzi bo sprawa wyglada dość powaznie i wydaje sie ciezko dojsc co sie stalo z tym samochodem i jak to naprawic
![Wink ;)]()
z ruły wydechowej jednak teraz nic nie widac, choc 3 dni temu jeszcze dosc mocno kopciło sie ale teraz jakos nie wiadomo czemu przestalo (był to siwy dym i dosc mocno sie unoszący), przy zakupie takze nic nie było widać jedynie przy dodaniu dużo gazu.
// niestety jest to wada ukryta ale jak wiadomo w polsce jest takie glupie prawo że się wiecej w takiej sytacji straci pieniedzy niz sie zyska, z tego co wyczytalem...