Autko do 15 tysięcy o małym silniku a sporej mocy...

06 Sie 2009, 22:47

o tak VR6 to naprawdę kolos... Mój tata miał go dość długo i jeździł bezproblemowo. Pali przy spokojnej jeździe, miasto - 10-12L, trasa - 9-10L. a wrażenia bezcenne... :twisted:
Japanese cars rulez
tom7m2g
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Tychy

07 Sie 2009, 14:14

Nie takiego to ja nie chce ... na pewno nie na poczatek...
Pan Pikus
Początkujący

Miejscowość: Nibylandia

09 Sie 2009, 19:26

No co Wy doradzacie ? Nic konkretnego , a ja Ci powiem , że masz spokojnie kupić tą Toyote ... Toyota ma bardzo dobry silnik i przede wszystkim blachy...
WymyślcieMiNick
Nowicjusz

12 Sie 2009, 20:02

No właśnie słyszałem ze toyoty maja dobre blachy... a jak myślisz lepsza ta toyota czy audi a3 ?
Pan Pikus
Początkujący

12 Sie 2009, 21:52

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Lekko draśnięta..

Mały silnik: 1,3l. Duża moc: 231KM

Masz coś chciał :P, tylko se wyklep.. :D
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

14 Sie 2009, 13:55

Fajna sztuka... ale trzeba trochę wpakować kaski ... ja bym wolał kupić za 10 lub 11 tysięcy dobrą toyote starczy Ci na pewno

[ Dodano: Pią Sie 14, 2009 13:55 ]
Mazda to mazda czyli jednym słowem g...o , ani blachy ani nic... sam zobaczysz...

A toyotka naprawde to jest dobry samochod
WymyślcieMiNick
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Crown 1955 rok
    Średniej wielkości Crown to pierwszy samochód Toyoty sprzedawany w Stanach Zjednoczonych. Początkowo był oferowany pod marką Toyopet, jednak tamtejszym klientom oznaczenie nie przypadło do gustu i szybko zostało zmienione ...

14 Sie 2009, 22:31

Hmm Toyota Corolla tej generacji to symbol niezawodnosci- czego sie czepiac?
Jezdzilem taka na przelomie wiekow i jak na tamte czasy byla jak najbardziej OK.
Gorzej z tandetnymi materailami we wnetrzu, słabawym silnikiem(mialem 1,4 :sad: ), owadzim przodem(chociaz... :cool: ), ciasnota z tylu. Niezly wybor
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

15 Sie 2009, 11:24

a może byś chciał VW Golfa IV z silnikiem 1.6 101 KM '99 w wersji highline
z tym że musiałbyś do tych 15 tys jeszcze troche dorzucić.
Auto 2 dni w kraju, godne uwagi
andrewb25

15 Sie 2009, 18:53

JerzyB333 napisał(a):Hmm Toyota Corolla tej generacji to symbol niezawodnosci- czego sie czepiac?
Jezdzilem taka na przelomie wiekow i jak na tamte czasy byla jak najbardziej OK.
Gorzej z tandetnymi materailami we wnetrzu, słabawym silnikiem(mialem 1,4 :sad: ), owadzim przodem(chociaz... :cool: ), ciasnota z tylu. Niezly wybor

Co Ty chrzanisz ? Słaby silnik ... w pojemności 1.6 można mieć 110KM czyli na tak nie duży samochód to jest bardzo dużo 8,5 sec do setki ... jak dla mnie to rewelacja a jak się drogi trzyma to szok...

Nawet filmik jest na youtube ... zobacz
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x0KqHFezOCY[/youtube]

Owadzi przód jak Ty to mówisz ... zależy jak dla kogo dla mnie to jest urok tej toyoty .. chodziasz orginalna jest ...a nie kwadraciaki jak golf czy inne caly zcas tak samo robia golf 3 ,4 ,5 ... zenada
Ostatnio edytowany przez WymyślcieMiNick, 17 Sie 2009, 20:46, edytowano w sumie 1 raz
WymyślcieMiNick
Nowicjusz

24 Sie 2009, 18:21

ogólnie mnie kręci wygląd ... i ta moc silnika... tylko żeby znaleźć go w skórze to będzie super
Pan Pikus
Początkujący