AUTO M Michał Spławski - weryfikazcja

14 Lip 2007, 11:35

O czym wy tu rozmawiacie? Ja mam na imie MIchal ale na nazwisko Torypa elos

[you] Znasz me? [you]
Qpa
Nowicjusz

Miejscowość: Tomp rajder

14 Lip 2007, 11:44

lordJim napisał(a):Całkowita racja. Dzięki za pomoc i nie czekam do poniedziałku. Jadę więc na police spr. oficjalnie wszystkie dane spławskiego. Jak wiesz Kolego :O) jestem posiadaczem skanu D.O. tej osoby od godziny a zatem mogę zacząć działać. Na początek oficjalnie :wink:

Czekamy na relacje co sie dowiesz i trzymamy kciuki !!!
Swoja droga ktos mi moze powiedziec czy jezeli mam podejrzenie o przestepstwo , mam jakies dokumenty "kontrahenta" to czy moge isc na policje i zweryfikowac to wczesniej ? co sie mam szanse dowiedziec?
dex80
Nowicjusz

14 Lip 2007, 11:48

Qpa napisał(a):O czym wy tu rozmawiacie? Ja mam na imie MIchal ale na nazwisko Torypa elos

[you] Znasz me? [you]

As Real As It Geats :)
AsReal
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

14 Lip 2007, 12:00

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

jest ktos chetny ? ;)

sorki za czarny humor ale wkur***nie i tak juz nic nie da :(
dex80
Nowicjusz

14 Lip 2007, 12:03

Witam!
Czy moze mi ktos przyslac skan dowodu osobistego pana Michała Spławskiego?
Chce isc jak najszybciej na policje!!
moj e-mail: [email widoczny po zalogowaniu]
Marcin Sztrapf
Nowicjusz

Miejscowość: Kalisz

14 Lip 2007, 12:30

Witam
Byłem przed chwilą na komendzie i sprawdziłem PESEL i okazało się że istnieje taka osoba jak Michał Spławski i PESEL się zgadza a zgłoszenia policja mi nie przyjęła ponieważ był tylko jeden pan od zgłoszeń i wyszedł do banku i będzie za 2 godz a ja nie miałem zamiaru czekać oraz uświadomiono mnie żę zgłoszenie będzie szło do wrocławia tydzień czyli trzeba jechać do Wrocławia i sprawę załatwić osobście!
jaroslaw_1988
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi e-tron GT concept - elektryczny samochód koncepcyjny
    Audi e-tron Trzecie. W Los Angeles, światowej stolicy filmu, na odbywającej się tam wystawie motoryzacyjnej cztery pierścienie przedstawiają nową gwiazdę. Zobaczyć tu można przygotowane specjalnie na to wydarzenie auto koncepcyjne ...
    Deska windsurfingowa na dachu
    Jak przewieźć deskę windsurfingową lub kajak? Sprzęt pływający jest szczególnie trudny do przewożenia. Najbardziej praktycznym rozwiązaniem jest umieszczenie go na dachu i odpowiednie przymocowanie do belek mocujących. ...

14 Lip 2007, 12:32

Marcin Sztrapf napisał(a):Witam!
Czy moze mi ktos przyslac skan dowodu osobistego pana Michała Spławskiego?
Chce isc jak najszybciej na policje!!
moj e-mail: [email widoczny po zalogowaniu]

wysłane
lordJim
Początkujący

14 Lip 2007, 12:33

Witam, ja bedę we Wrocławiu w poniedziałek rano. Komenta policji jest na Grabiszyńskiej zaraz obok siedziby firmy AUTO M. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam.
lukasb4
Nowicjusz

14 Lip 2007, 12:46

UWAGA DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY MAJĄ umowy:
Nie czekajcie i nie chowajcie głowy w piasek tylko zasuwajcie na policję.
Zgłaszacie podejrzenie o popełnieniu przestępstwa przez p. spławskiego reprezentującego firmę :lol: Auto M.
Opieracie się na innych osobach (czyli nas -forumowiczach) i nadmieniacie, iż te osoby pochodzą z różnych miast w kraju, które również takie oświadczenia o podejrzeniu przestępstwa złożyły. Im więcej nas z różnych miast tym lepiej, gdyż nasza sprawa rozrzuci się na na poziomie prokuratury krajowej.
Nie wkoorzajcie się na police, bo takie są ich po_____e procedury.
Kto nie ma dzisiaj możliwości niech zasuwa w poniedziałek.
Dla większej czytelności podawajcie miasta. Ja już mogę wspomnieć o:
1. Wrocław
2. Konin
3. Gdańsk
4. Zabrze
5. Warszawa

Dopisujcie się wraz z miastami
lordJim
Początkujący

14 Lip 2007, 12:58

W moim przypadku czas na oddanie zaliczki mija 20 lipca.
Przed wczoraj dzwoniłem do jednej z firm, które wynajmują pomieszczenia w budynku FAT przy ul.Grabiszyńskiej 281 i wiem że wówczas jeszcze byli.
Czy ktoś może to sprawdzić? W tej sprawie mówimy tylko o Spławskim a czy ktoś widział Bieleckiego? Apeluję aby osoby którym skończył się termin zwrotu zaliczki niezwłocznie zgłaszały sprawę na Policję-nie ma na co czekać. Popieram pomysł zainteresowania mediów aczkolwiek publikacja jakichkolwiek zdjęć jest chyba trudna do zrealizowania no chyba że za zgodą Sądu. Jeśli nasze obawy się potwierdzą proponuję stworzyć przez osoby poszkodowane budżet, który pozwolił by nam np. na wynajęcie profesjonalnej firmy windykacyjnej czy jakiekolwiek innej, za sprawą której ci panowie staneliby przed obliczem sprawiedliwości. :twisted:
Zorba771
Nowicjusz

14 Lip 2007, 13:38

Czy ktokolwiek odebrał od tych Panów samochód bądź zaliczkę???????????????
lukasb4
Nowicjusz

14 Lip 2007, 15:47

Ani auta ani zaliczki i zero kontaktu w poniedzialek ide na policje
bartex84
Nowicjusz

14 Lip 2007, 17:18

Jestem chyba kolejną "czy oszukaną osobą w tej aferze?".
10 lipca osobiście wpłaciłem p.Michałowi 4,5 tys zaliczki na Passata 2001.
Auto mialo być 13.07. a data w paragrafie 7 - 16.07. czyli termin dostawy mija 31.07.
Poki co kontaktu z sprzedawcami nie ma. Pale papierosa jednego za drugim i czekam do 1.08 a potem piszcie do mnie jak rozliczyc sie z p. Michałem.
Dalej mam nadzieje ze nie wszyscy w tym kraju sa oszustami bo bede musial jezdzic maluchem a inni mercedesami.
BEZAUTA
Nowicjusz

14 Lip 2007, 17:56

Jeżeli "nasi panowie" są uczciwi a zesr..li się po drodze ze swoimi "mocami przerobowymi" :lol: - to możemy mieć ewentualne opóźnienia.
W przeciwnym wypadku im nie zazdroszczę :wink:

Swoją drogą mamy nieścisłości dotyczące "peselu sławskiego:
1. jaroslaw_1988 napisał " ..Byłem przed chwilą na komendzie i sprawdziłem PESEL i okazało się że istnieje taka osoba jak Michał Spławski i PESEL się zgadza..."
2. waszka34 napisasła: "... Właśnie sprawdziłam ich PESEL na Policji i takie osoby nie istnieją "

Któryś z tych postów to lipa. Nie wiem który. Policja ma jedną, wspólną dla wszystkich bazę danych więc skąd ta rozbieżność-jeżeli autorzy tych postów sprawdzali ponoć tę niewiadomą na policji ?
Ja osobiście powinienem wiedzieć wieczorem jak jest z tym peselem
:roll: :wink:
lordJim
Początkujący

14 Lip 2007, 18:40

Panowie i Panie!
jest nas około 7 osób ! sumując wszystkie zaliczki to kwota rzędu 30 tysięcy
wydaje mi się iż to nie są pieniądze dla których warto byłoby podejmować takie ryzyko i uciekać z nimi! miejmy nadzieję że panowie poprostu gdzieś utkneli i nie mogą się z nami skontaktować !
ja czekam do wtorku !!
potem znajdę ich nawet w kambodży!!
nordberg
Nowicjusz