Witam. Wczoraj o godzinie 8 miała się rozpocząć podróż do innego miasta na zakupy. Rano wszedłem do samochodu był przymrozek to uruchomiłem auto szyby przeskrobałem auto odpaliło za pierwszym razem. Pojechałem około kilometra i zaparkowałem na parkingu aby poczekać na drugą osobe z którą miałem jechać, to czekajac zgasiłem auto zostawiłem światła muzyke w aucie oraz wentylator stałem około 3 minut tak i osoba przyszła więc próbuje odpalić auto przekręcam kluczyk nic cisza nawet rozrusznik nie idzie pomyślałem że padł akumulator więc zadzowniłem szybko do kolegi przyszedł podłączył kable i nadal nic nawet ropzrusznik nie idzie, próba na pych tak samo nic.. Przed tą sytuacją w pewnym momencie prędkościomierz zatoczył pełny obrót i upadł. Teraz zamiast kilometrów pokazują się same kreski -------- rozrusznik nawet nie drgnie. Wsadziłem nowy akumulator od kolegi też nic. Wie ktoś o co może chodzić?
Jak przekręcasz kluczyk w stacyjce do pozycji start gdzie powinien kręcić rozrusznik to jest zupełna cisza i nic się nie dzieje (przygasają kontrolki )?
Jak dioda immo szybko miga w pozycji włączonych kontrolek to oznacza to problem z immo. Dlatego rozrusznik nie kręci, bo blokuje go immo. Podłacz sie pod kompa i sprawdź błędy. Możesz też spróbować odłączyć aku na jakieś pół godzinki i ponownie podłączyć.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Zaglądamy do warsztatu - renowacja klasycznej Toyoty 2000GT w RPA Na początku marca 20201 roku Toyota South Africa ogłosiła, że rozpoczęła renowację jednego z niewielu zachowanych egzemplarzy największego skarbu wśród historycznych modeli marki – sportowego coupe 2000GT. Po ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.