Coupe/Sedan ze sportowym zacieciem do 20tys - pierwsze auto

18 Sty 2015, 19:27

[link do oferty na Olx wygasł]

Tutaj na swoim miejscu z 20k bym sie nie zastanawiał tylko silnik za słaby,żeby był fun. [link do oferty na Olx wygasł]

[link do oferty na Olx wygasł] tutaj troche od tematu odbiłem.
adrianbokser
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Śląsk
Auto: E32
Silnik: m60b30
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994

18 Sty 2015, 19:41

@adrianbokser dziękuję za poświęcony czas i linki

Hondy wyglądają ciekawie, mimo że ten pierwszy Civic to chyba bardziej hatchback to wyglada bardzo dobrze. Ostatnie BMW i ten Mercedes to nie wchodzą w grę z powodów opisanych w pierwszym poście.

Audi wzialbym pod uwage gdyby byla dostepna nowsza generacja w tej cenie bo bardzo fajnie wyglada z duzym grilem
Sheppard
Nowicjusz

Auto: Nie mam

18 Sty 2015, 20:51

Spoko jeszcze bym polecił jakieś fajne e39 z ciekawym silnikiem. 2.8 powinno mieć sportowe zacięcie;) taka szybka limuzyna można powiedzieć.
adrianbokser
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Śląsk
Auto: E32
Silnik: m60b30
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994

25 Sty 2015, 15:17

Nastawiłem się na tego Coupe, jednak w PL jest ich bardzo mało i niestety wszystkie właściwie w 2ch województwach. Z Krakowa mam ok. 6h jazdy i chciałbym abyście wyrazili swoją opinię na temat poniższych aut zanim pojadę je oglądać. Podaję je w kolejności "potencjału" :)

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] oraz [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] to te same auta na 2ch aukcjach i 1k zl roznicy (zastawiam sie czemu, dodatkowo nie ma z tylu emblemantow, co moze sugerowac ze byl bity)

Proszę o opinie,
Serdecznie pozdrawiam
Sheppard25
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków
Auto: Hyundai Coupe GK
Typ: Sport/Coupe

25 Sty 2015, 15:56

Ja bym zerknął na 2 i 5 (niebieski i srebrny), bo kosztują sensowne pieniądze jak za taki stan i wersję. Te ogłoszenia Coupe po drugim lifcie jakoś do mnie nie przemawiają
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

25 Sty 2015, 16:43

Jak byś mógł dołożyć to może zainteresuje się, i rocznikowo nie pasują trochę :

Wszystkie linki wrzucałem na szybkości tak więc nie patrzyłem pod kątem wypadkowości itd.
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

VERVA Street Racing 2010 / relacja
    Wyścigi, pokazy i atrakcje dla każdego - to wszystko można było zobaczyć dzisiaj w centrum Warszawy Rywalizacja sportowa podczas VERVA Street Racing odbyła się dwuetapowo. Podobnie jak podczas prawdziwego Grand Prix, każdy ...
    Adaptacyjne reflektory LED
    Dzięki zastosowaniu diod LED, reflektory mogą być o wiele mniejsze i mieć praktycznie dowolny kształt. Ze względu na niski pobór mocy, niższe jest również zużycie paliwa. W zależności od zastosowanych rozwiązań, ...

25 Sty 2015, 18:01

Dzieki za linki ale dokladac do czegos co tak wyglada? Ten Saab Nie ma startu do Hultaja jezeli chodzi o wyglad
Sheppard25
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków
Auto: Hyundai Coupe GK
Typ: Sport/Coupe