Witam mam pytanie co może być przyczyną szumu podzczas skręcania kierownicą w lewo. głownie dzieje się to gdy samochud stoi lub podczs bardzo wolnej jazdy np na parkingu. sprawdziłem płyn we wspomaganiu jest dobry.samochód to HONDA Civic ESI 95 rok. Sprawdziłem luz na kierownicy na zgaszonym i włączonym silniku.jest mniej więcej taki sam. i porównałem go z luzem kieronicy w skodzie fabi która ma przejechane 65tys.km i luz jest porównywalny.i wydaje mi się ze jest w normie.ale nurtują ,mnie jeszcze dwie rzeczy a mianowicie: podczas jazdy po naszych drogach, a nie są one najlepsze koleiny te sprawy. czuje że samochód sciąga mi troche w prawo lub lewo w zależnosci czy jestem blisko środka czy pobocza.czy jest to wina niskiego profilu?? jeżdze na 15cal.felgach o szerokosci 195. a druga sprawa to taka że gdy ruszam 1 i ogień z rury
to przez chwile słychać pisk opon a pod koniec tak jakby coś nie równo brało i troche zczyna drgać czuć to w całym aucie trwa to może 1do 2 sekund. czy to normalne w autach z przednim napędem??