Jaki zamiennik przycisków sterowania szybami polecacie?

20 Kwi 2021, 09:46

Hej , pacjent A4B6 .Raz działają raz nie działają mi przyciski sterowaniem szybami. Chce wymienić cały panel na nowy zamiennik. Jakiego producenta szukać ?
wardczek
Nowicjusz

20 Kwi 2021, 11:11

Panele w zamienniku są tanie więc myślę że tu nie ma co kombinować bo wszystkie będą bardzo podobnej jakości. Moim zdaniem spokojnie możesz szukać SKV czy NTY.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

20 Kwi 2021, 11:21

Dzięki za szybką odp. W takim razie wybiorę coś między tymi markami, aczkolwiek z NTY mam nie miłe wspomnienia, a SKV nie znam kompletnie.
wardczek
Nowicjusz

20 Kwi 2021, 13:01

Jakość będzie podobna, a zawsze możesz pokusić się o panel z ASO tylko tam cena chyba x6 lub więcej za taki panel :)
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

20 Kwi 2021, 13:27

Jeśli 6x w górę to wolę zostać przy tej marce SKV . Założę i dam znać co i jak , NTY jakoś totalnie do mnie nie przemawia . Tym bardziej ,że nie tylko ja mam słabe doświadczenia z tą marką :)
wardczek
Nowicjusz

11 Sty 2022, 16:12

Miałem dać znać co i jak. Działa wszystko do tej pory bez żadnych zastrzeżeń. Jeszcze raz dziękuję za rade przy wyborze. Pozdrawiam
wardczek
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wakacyjny wyjazd - kilka porad przed podróżą
    Wakacyjne wyjazdy za pasem. Wzmożony ruch drogowy w okresie od czerwca do sierpnia i zmienna pogoda to warunki, w których dochodzi do dużej liczby wypadków. Wpływ na to ma m.in. stan techniczny pojazdów ...
    Na żywo i zza kierownicy
    Wakacje ze smartfonem w ręce? Dlaczego nie, o ile nie prowadzimy w tym samym czasie samochodu i nie zajmujemy się telefonem bardziej niż tym, co dzieje się na drodze. W przeciwnym razie dekoncentracja za kierownicą może skończyć ...