Witam, Jestem młodym kierowcą i szukam taniego w utrzymaniu samochodu trochę do zabawy trochę do codziennego poruszania się po mieście. Nie chcę wydać dużo pieniędzy, będzie to mój pierwszy samochód. Chciałbym dać do Waszej oceny te 3 ogłoszenia.
Najbardziej podoba mi się to: [link do oferty na Olx wygasł]
2 kolejne: [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł]
Zbyt dużo pracy nie włożyłeś w znalezienie tych aut same najtańsze złomy. Szukaj stanu a nie marki. W przypadku tych trzech nie będę się rozpisywać, powiem tylko tyle, że strach i wstyd nimi jeździć
Niby nie koniecznie ale w mojej okolicy (nie chcę jechać przez całą Polskę po samochód za 4k) są to jedyne takie egzemplarze. Rzeczywiście może i ta srebrna wygląda najsensowniej.
W takim razie może to szybciej: [link do oferty na Olx wygasł] Wygląda jakby facet uczciwy sprzedawał i jest szansa iż oprócz wymienionych wad na razie nic więcej nie ma ?
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
QG0 - okres obsługi (standardowy okres obsługi) Przegląd ten dokładnie to QG0 (bez systemu przedłużonego czasu między przeglądami). Co 15 000 km należy wykonać serwis olejowy. Po upływie roku należy wykonać przegląd roczny, przy czym przegląd roczny zawsze zawiera serwis ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.