Maciejko91 napisał(a):A jakiś superb kombi 2.0 tdi? To chyba „bardziej uczciwe” jednostki napędowe
Przejdź się to zobaczysz, szczególnie dieslem
Ogólnie odcinasz z pierwszego postu słowo niezawodność i masz do wyboru do koloru.
Do tego nie patrz przy nowych dieselkach co jest uczciwe co nie tylko patrz co ma gwarancję
Miałem okazję jeździć nowym superbem. Ogólnie jest ok w kategorii auta rodzinnego bez jajec i tyle. Prowadzenie przemilcze bo wersja fwd
Jak sobie fantazjujemy to może coś gx sowatego taki hajlander na mocnych sterydach ?
Co do RX to ostatnio jeździłem 460h i było po wycieczce w Alpy to wg kompa miał średnia 7,6l a kolega mówił że mniej więcej pokrywało się z tankowaniem.
Rokiko napisał(a):SUV ekonomia i komfort raczej nie idzie to w parze.
Nie rozumiem o co chodzi ? Komfort jest i to często porównywalny z limuzynami a ekonomia hmmm punkt widzenia zależy od siedzenia czyli dla posiadacza fiata Sajczento nie ma ekonomii w użytkowaniu golfa 4 a dla użytkownika golfa 4 nie ma ekonomii itd. Do tego jak ktoś lubi "petrol" to ma się katować czymś co nie lubi bo będzie taniej ?
No i co z tego że będzie taniej ? Kiedy Mój wnuk będzie wsiadał do auta 1,0 r3 z trzema turbinami ja będę mógł mu opowiedzieć o jeździe v8 z manualną skrzynią biegów
![Szczęśliwy :D]()