Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
PabloSBT napisał(a):coś mi sie wydaje że licznik w tym pierwszym był cofany bo ja mialem kupić seata toledo z 96r 1.8 za 5700 sprowadzony ale na liczniku mial ponad 280 tys kmten drugi skoro ma atrape i nierówno lampe mial bity przód, takie gadanie że od teścia ma to jest pic na wode handlarze często tak mówia
za kazdym razem jak sie pytasz o samochód to pytaj sie dlaczego chce koleś sprzedać i ile nim jeździł i sprawdz numery na szybach powinno na każdej pisać rocznik auta np ...96
i lepiej brać samochód z prostymi silnikami a nie 16v które maja 101 koni i więcej elektryki która często sie lubi psuć :d
prarakomil napisał(a):Czyli ten 1600 i to 16v ma? To chyba jest wzmacniany 8v. Przynajmniej tak mi sie wydaje. Co do przebiegu to widzialem co mialy po 260-280 takie roczniki dlatego wybralem te z ponizej 200 tys. Oba sa z salonu z polski wiec mozliwe ze tyle maja. Ten drugi to ma zarysowana atrape wiec moze cos otarli o niego. Wiem ze jest mozliwe ze licznik cofany, powypadkpowy itd ale ktory z nich myslicie ze jest lepszy?
Baza z danymi technicznymi samochodów marki SEAT. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne SEAT