dugir napisał(a):witam potrzebuje kod do radia ford 6000
wyciagnij radio z samochodu i podaj numery seryjne radia darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
poszukaj numeru zaczynajacego sie od C7 jezeli takowego nie ma ratuje elektronik i odczyt kodu z pamieci eeprom radia darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
jerzykk napisał(a):Poszukuje kodu radia VW beta 5 Grunndig Portugal VWZ2Z2Y1910139
w tym przypadku jest jedynie opcja wykupieniai kodu ze specjalnej bazy VW ale pojedynczy kod kosztuje tam 6 euro jak chcesz pokryc takie koszty to moge to zalatwic info PW
darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
Witam. Proszę o pomoc. Potrzebuje kody do radia i navi Radio Model BE 2580 Serial X5002684 Navi Siemens MLFB 5WK78119 Serial LA1190023534/03 Z góry serdeczne dzięki za pomoc!
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Renault 5 Le Car Van W styczniu 1979 roku Heuliez zaproponował serię specjalną Le Car Van, która nawiązywała do wersji przeznaczonej na rynek amerykański. Była to wersja dwumiejscowa, zbudowana na bazie Renault 5 TS. Zamiast tylnych bocznych ...
dla tego radia ratuje elektronik i odczyt kodu z pamieci eeprom radia darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
w tym przypadku ratuje elektronik i odczyt kodu z pamieci eeprom radia darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
dla tego numeru seryjnego ratuje elektronik i odczyt kodu z pamieci eeprom radia darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.