POKŁONY DLA SPECA OD RADJA. WODZU WIELKIE DZIĘKI ODBLOKOWAŁEWŚ MI BLAUPUNKTA A JUŻ MYŚLAŁEM ŻE CZEKA MNIE WYMIANKA . GDZIEŚ PO DRODZE MASZ U MNIE DUUUUUZEGO DZIĘKUJE BARDZO NAPRAWDE ŁATWO POSZŁO RADYJKO ZASKOCZYŁO BEZPROBLEMOWO .POKŁONY DO KOLAN AŻ ŻEBAMI TRE O ASFALT DZIĘKI JESZCZE RAZ
w tym przypadku jest jedynie opcja wykupieniai kodu ze specjalnej bazy VW ale pojedynczy kod kosztuje tam 6 euro jak chcesz pokryc takie koszty to moge to zalatwic ewentualnie kontaktuj sie PW darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
do audi ciezka sprawa jak chcesz to pisz na maila [zablokowany-email] on powinien sobie z tym poradzi ale koszta okolo 20 euro darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Historia systemów bezpieczeństwa stosowanych w samochodach Temat bezpieczeństwa na drogach jest dużym, cywilizacyjnym wyzwaniem. Na świecie rocznie ginie 1,24 mln osób, dziennie średnio 3 400 osób. Unia Europejska jest mocno zdeterminowana i podejmuje szerokie działania, ...
za 10 euro zalatwisz kazdy kod AUDI ?? to jak tak to Ci bede podsylal klientow darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
nie jestem poprostu sam u Ciebie bede w takim przypadku nawet zamawial bo najtaniej na rynku dzieki za info odezwe sie na maila darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
Witam . Bardzo potrzebuję pomocy Mój samochód to Ford Focus Po wizycie u mechanika moje radyjko przestało grać Model Nr. 6000NE Serial Nr. M323398 Part Nr. YS4F-18C815-AC Z góry dziękuję.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.