globus9 napisał(a):Witam, właśnie kupiłem auto bez kodu do radia. Bardzo proszę o pomoc. Dane radia: Grundig TYPE: SC 303 (C) IT No.: 90 518 554 GM2303R1424551. Pozdrawiam.
niestety dla tego numeru seryjnego radia ratuje wizyta u elektronika i odczyt kodu z pamieci eeprom radia darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
Witam wszystkich serdecznie...mam problem z radiem w oplu vectrze c gts 2,2dtl 125KM 2003 rok...po trzech nieudanych próbach wyświetla się SAFE 7 i dalej nic nie reaguje...oto numery radia które znalazłem;TYPE CCR 2006(E) No;13138247 siemens UDO GM.330886636....Bardzo proszę o pomoc...pozdrawiam.
podaj numer wybity z boku radia zaczyna sie od GM i ma 14 znakow darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
sprawdz numer zaczyna sie od GM i ma 14 znakow jezeli zaczyna sie jak jeden z tych GM02051+++++++ GM0205X+++++++ GM0205Y+++++++ to go podaj jezeli inaczej to ratuje elektronik i odczyt kodu z pamieci eeprom radia darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Powroty z wakacji Koniec sierpnia na drogach jak co roku oznacza powroty z wakacji. Wzmożony ruch, pośpiech kierowców spowodowany powrotami na ostatnią chwilę, obniżona koncentracja oraz paradoksalnie bardzo dobre warunki na drogach ...
udaj sie do specjalisty w okolicy ktory robi serwis radio code on bedzie wiedzial o co chodzi skoro nie wiesz o czym pisze to sam sobie nie poradzisz darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.