na przemian benzynka 95/98, zależy od cen na danej stacji.
Dobre paliwko jest u nas na Neste, Auchan, Carrefour no i cena atrakcyjna. 95 - 4.22zl/l. Od czasu do czasu Bliska ale parę razy wydaje mi się, że autko jakoś dziwnie się zachowywało
Zimowa Szkoła Bezpieczeństwa Jazda w zimowych warunkach wymaga od kierowcy większych umiejętności, a także odpowiedniego wyposażenia samochodu w opony, które zapewnią maksymalną możliwą przyczepność. Od kilku lat toczy się dyskusja, czy warto ...
Shooting brake, czyli sportowe kombi Określenie shooting brake od dekad wywołuje wiele emocji wśród fanów motoryzacji. W internecie możemy znaleźć mnóstwo wizualizacji prezentujących popularne sportowe samochody w takiej odsłonie. Wielu ...
Od czterech lat jeździłem na gazie w Lanosie i byłem zachwyconu!
Niestety zmieniłem auto na Peugota 307 i wszyscy mi odradzają zmiane paliwa z benzyny na gaz. A benzynka duuuużo kosztuje!!!!!!!!!!!!
LPG JESTEM PO MAłYM URLOPIE W TRAKCIE KTóREGO ZROBIłEM TROSZKę KILOMETRóW I ZATANKOWANIE DO PEłNA NIE PRZRAżAłO MNIE 48 PLN 400KILOM CO PRAWDA TO TYLKO TICO
Od 3 lat tankuję tylko V-power R i nie wyobrażam sobie innego paliwa.
Fakt jest że 100% kosztów mam zwracane przez firmę, więc czy naleję za 200 czy 300 tygodniowo nie ma to dla mnie znaczenia.
Mercedes CLK 240 spalanie 15l/100
Ja już bym nie zainstalowała gazu w swoim aucie. Montowano mi instal. gazową w trzech samochodach i we wszystkich trzech coś było skopane-albo nie chciały odpalac, albo zawory non stop do regulacji, ach...szkoda gadac. I tak najczęściej przy wyprzedzaniu przełączałam na benzynę, bo strasznie muliły.Fabryczna instalacja jak najbardziej!!!!!!!
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.