REKLAMA
spider napisał(a):Masz rację, większość wypadków to głupota kierowców, ale to dostosowanie jazdy do jakości dróg, hmmm...
Czytanie ze zrozumieniem się kłania! Klamejro napisał o dostosowaniu prędkości do warunków na jezdni, a nie do jej jakości!
spider napisał(a):(...) Bardzo często zimą (np. 2 lata temu i wcześniej) warunki jazdy były takie, że "dostosowanie się do warunków panujących na drodze" oznacza pozostawienie auta na poboczu i nóżki. Trzy lata temu skasowałam auto jadąc 20-30km/h, auto zaczęło jechać jak na nartach i walnęłam w zlodowaciałą zaspę. Ja miałam szczęście, bo całe mnóstwo wózków siedziało w rowach i leżało na dachach.
A o łańcuchach słyszałeś (bo liczę, że jako człowiek rozsądny miałeś opony zimowe i jechałeś na odpowiednio wysokim biegu...)?
------------------------
roszej napisał(a):kierowca jadacy samochodem z naprzeciwka jest w sanie szybciej mnie zauwazyc.
hmmm napewno głupie jest takie drążenie ale tak na dobrą sprawę po co kierowca jadący z naprzeciwka ma nas zauważyć...
No właśnie - po co ktokolwiek ma nas widzieć? W ogóle, to po co widzieć też pieszych, rowerzystów, furmanki, auta zaparkowane na drodze? No niech mi ktoś odpowie - PO CO W OGÓLE TRZEBA WIDZIEĆ? Przecież niewidomi też są wśród nas - ciekawe czemu nie jeżdżą samochodami?! Dlatego, że są niewidomi? Nieee! To niemożliwe - musi być inny powód...
A tak na poważnie, Roszej, przyznaj się co Ty palisz?!
I talibowie wrócą do klewek kontynuować eksperymenty z wąglikiem!roszej napisał(a):Jak juz wcześniej wspomniałem wzrośnie sprzedaż żarówek....a próbowaliscie sobie to wyobrazić? wymiana żarówek w desce rozdzielczej , podswietlenie itd ciekawi mnie jak bardzo ten przepis wpłynie (wpłynał) na rynek żarówek.
Człowieku, rzuć to świństwo, bo Ci szkodzi...
Jak masz nowe auto i nie walniesz dzwona, to jeszcze Twój syn na dyskotegę będzie jeździł z oryginalnymi żarówkami (zwłaszcza tymi w desce), a jak kupujesz stargo trupa, to musisz się liczyć z wydatkami i zaakceptować je jakoczęść urody tego auta, a nie narzekać na nie.
Ech...