Znajdź logo w necie i idź do pierwszej lepszej agencji reklamy i niech Ci wydrukują.Ja tak zawsze robię.U mnie w mieście jest tak,że płacisz 3,50 za format a5 oraz 5zl za a4 i upychasz na tym naklejki, ile wlezie.I tym sposobem masz kupę naklejek za małą cenę.
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Kierowco, uważaj na pracowników drogowych Okazuje się, że bycie pracownikiem drogowym nie należy do najbezpieczniejszych sposobów zarobkowania. Poważne zagrożenie dla tych osób stanowią… kierowcy, którzy ignorują ostrzegawcze oznakowanie ...
Jakie naklejki moglibyście polecic i SKĄD, ale chodzi mi o jakieś eleganckie najlepiej jakby było coś w stylu ART DECO albo secesji do samochodu Mercedes Mercedes S63 AMG lang - mozna go dokładnie zobaczyć na prestig-e.pl - na głównej stronie jak się najedzie na OSTATNIO SPRZEDANE-to mój egzemplarz tam stoi. Bo myślę że własnie coś takiego bardziej klasycznego by pasowało, coś stylowego, bo autko zacne , ale nie lubię jak jest nudno!
Jeżeli chodzi o wybór naklejek to masz kilak opcja: portale aukcyjne,następnie sklepy internetowe,oraz samo forum konkretnych marek samochodów. To pewne miejsca w których spotkasz naklejki. Nie kosztują zbyt wiele,wiec myślę że warto.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.