Witam
Odświeżam wątek, bo zakup auta coraz bliżej. Udałam się na małą wycieczkę po salonach, żeby posprawdzać ceny modeli wyprzedażowych oraz same auta.
Megane odpadło ze względu na ciasną kabinę.
Chevrolet Cruze jak najbardziej na tak, cena bardzo dobra ale podobno już mało ich zostało i ciężko może być z kupnem.
Kia Ceed - i tu jest największe rozczarowanie, bo bardzo się na to autko nastawiłam. Rabatu zaledwie 5tys, do tego cena 58tys za słabe wyposażenie M.
Kia Rio Sedan - nowe odkrycie w salonie Kia. Przyjazna cena, wyposażenie XL.
Citroen C4 - bardzo dobra oferta, duży rabat i to na rocznik 2014! Ładne wykonanie wnętrza, dobre wyposażenie, wszystko co trzeba jest, dosyć miejsca, bagażnik pojemny i cena 55tys.
Początkowo zamiar był na auto kilkuletnie za 45tys ale tak się złożyło, że mogę wydać te 55tys na nowe auto i jestem blisko zamówienia tego C4. I tutaj proszę o jakieś rady co do zakupu. Silnik 1,6 120km dobry? jakie spalanie? Ogólnie ma ktoś jakieś informacje na temat gwarancji Citroena? Czy pojawiły się już jakieś typowe usterki tego modelu od 2011roku?
Będę bardzo wdzięczna za każdą opinię, bo w przyszłym tygodniu mam zamiar go jechać kupić
![Uśmiechnięty :)]()