REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
tu niestety trzeba wszystko rozbierać, uzbroić się w multimetr i cierpliwość w sprawdzać po kolei a zacząć najlepiej od przeczyszczenia stykówbashiok napisał(a):Po pierwsze drzwi przednie pasażera i oba drzwi tylne.
Drzwi przednie pasażera po zamknięciu z pilota nie zamykają się w ogóle.
Oba drzwi tylne po zamknięciu z pilota i otworzeniu z pilota nie otwierają się, trzeba je ręcznie otworzyć od środka to wtedy do czasu zamknięcia z pilota działają normalnie, możne je otwierać od zewnątrz i wewnątrz.
nie pamiętam dokładnie jak jest w Seacie ale np w vw T5 i golfie 5 nie ma żadnego komunikatu kiedy jest włączony.bashiok napisał(a):próbowałem używać tempomatu ale nic się nie dzieje jak włączam tempomat na "ON" i próbuje ustawić jakąś prędkość. Na wyświetlaczu tam gdzie jest godzina albo inne wskaźniki nie powinno być jakiejś ikony, że tempomat jest uruchomiony ?
tego nie wiem ale wydaje mi się ze nie.bashiok napisał(a):Po czwarte czy można wyłączyć zapięcie pasów od strony pasażera żeby nie piszczało ?
dla jednego będzie ok a dla drugiego powód do marudzenia, podobnie jak wczoraj oglądałem piekarniki na stronie sklepu i przy najtańszym ktoś wysmarował negatywną opinię że to nie takie, nie ma jakiejś tam opcji, slaba jakość itd bo w najniższej cenie oczekiwał Ferrari wśród piekarników, tak samo jest ze wszystkim.bashiok napisał(a):Po piąte macie jakiś wypróbowany podłokietnik to tego modelu bo co czytam na allegro komentarze to każdy ma coś nie tak.