Zastanawiam się nad folią. Kilka elementów moim samochodzie jest już wyblakłych. Jest ich więcej niż połowa. Muszę więc pomalować całe auto albo je okleić. Jak taka folia zachowuje się w konfrontacji z solą, drzwiami innych samochodów, kamykami?
Jeśli szukasz firmy, która profesjonalnie zajmie się oklejeniem twojego samochodu, to pisz na PW. Moim zdaniem lepiej powierzyć takie działanie profesjonalistom.
szukasz firmy, która profesjonalnie zajmie się oklejeniem twojego samochodu, to pisz na PW. Moim zdaniem lepiej powierzyć takie działanie profesjonalistom
Łoooj samodzielne oklejanie to wyższa szkoła jazdy. Kiedyś próbowałem się w to bawić, ale efekt delikatnie mówiąc nie był zadowalający Tak jak kolega wyżej napisał- lepiej udać się do prof
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Toyota Sports 800 – legenda pierwszego wyścigu Suzuka 500 Fachowcy Toyota Gazoo Racing odnaleźli oryginalne sportowe coupe Sports 800, które wygrało pierwszą edycję legendarnego wyścigu długodystansowego Suzuka 500. Dzięki ich staraniom samochód odzyskał dawną świetność ...
Naprawa uszkodzonego elementu jest bezproblemowa i może trwać kilkadziesiąt minut:). Cena uzależniona jest od rodzaju folii, którą był oklejony samochód.
Cena uzależniona jest oczywiście od ilości,oraz rodzaju foli, którą się oklei dany samochód i może się wahać od 3000 do 4500. Sprawa ceny jest dość indywidualna.
Dzięki oklejeniu możemy nie tylko zmienić kolor samochodu, lecz również zabezpieczyć lakier. Folia jest warstwą ochronną od 50 do 200 mikronów, która potrafi zabezpieczyć lakier przed uszkodzeniami mechanicznymi. Fachowa aplikacja foli przeznaczonych do oklejania samochodów nie wpływa na lakier. Jak w każdej branży materiał, którym się wykonuje usługę ma duże znaczenie. Samochody fabrycznie nowe mają również zabezpieczone folią miejsca szczególnie narażone na uszkodzenia i nie wpływa to na lakier.
Ja korzystałam z takiej firmy i jestem bardzo zadowolona z efektu. Ludzie po szkoleniach, dobre ceny, sprawdzona firma na Śląsku. Polecam jeśli ktoś chce fajnie odnowić autko.
Ja na pewno nie wyobrażam sobie malowania samochodu. Przecież farba odpryskuje i wygląda to fatalnie. Dlatego ja okleiłam i jestem bardzo zadowolona. Robiłam to i mogę z czystym sumieniem polecić. Efekt jest świetny.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.